Fulltimetravels.nl

profiel Fulltimetravels.nl

Naam

Dennis van Wijk

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

21 October 2020

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nepal

Fav. stad

Singapore

Over mij

Hi, wij zijn Dennis en Rita. Sinds 2012 reizen we samen de wereld over. Elke keer naar een bijzondere plek. Van een safari in Kenia, slapen bij locals in Cuba, Halloween vieren in Japan tot aan een muzikale roadtrip door de Verenigde Staten. Bij thuiskomst fantaseren we al over de volgende bestemming.

In 2019 zijn wij op wereldreis gegaan en begonnen met werken als digital nomads. Het maken van blogs voor onze website, video's en foto's maken voor reisorganisaties waren één van onze dagelijkse bezigheden. Helaas moesten we vanwege COVID gerepatrieerd worden uit Nieuw-Zeeland en wachten we nu met smart om weer weg te kunnen.

Volg ons tijdens onze wereldreis door 7 continenten op:
instagram
Facebook
Website


Mijn Motto

'Ga op reis, onderzoek en leer te genieten van de kleine dingen. Niets geeft meer vrijheid dan reizen.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Eos R & Eos RP

Overige

DJI mavic pro 2 RF 15-35 mm F2.8L RF 24 - 70 mm F2.8L RF 70 - 200 mm F2.8L

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'1121664' door Fulltimetravels.nl '1121664' door Fulltimetravels.nl

PeruCusco

PeruCusco

Peru op zijn mooist

Fulltimetravels.nl

Het mooiste aan reizen zijn voor mij niet altijd de bouwwerken of de natuur. Vaak zijn het de mensen die je met open armen ontvangen. Hoe lief en gastvrij ze in landen zijn waar ze zelf eigenlijk niet veel hebben is iets wat mij elke keer weer bijblijft. Deze kleurrijke vrouw kwam ik tegen op een berg in Cusco. Hier verkocht ze haar waren voor de weinige mensen die hier langs komen. Uiteraard wilde ik van deze mooie vrouw een foto maken. De traditionele kleding maakt het helemaal af.

'1121512' door Fulltimetravels.nl '1121512' door Fulltimetravels.nl

ChinaZhangjiajie National Forest Park

ChinaZhangjiajie National Forest Park

Even echt in de film.

Fulltimetravels.nl

Geloof het of niet, maar door de film Avatar moesten we de ‘Hallelujah Mountains’ zien (we hebben een guilty pleasure voor Disney🙈) Na het zien van de bergen snappen we waarom dit inspiratie gaf voor de film. De hoge stenen bergen met dansende mist maakt het haast onwerkelijk. Dit is voor ons een hoogtepunt in ons China avontuur! Door welke film raakte jij geïnspireerd om een plek te bezoeken?

'1121580' door Fulltimetravels.nl '1121580' door Fulltimetravels.nl

Rusland

Rusland

Khizi Pogost, de...ho

Fulltimetravels.nl

Kizhi is een eiland in het Onegameer in het noordwesten van Rusland. Het eiland staat vooral bekend om de beroemde houten kerk die in 1862 is gebouwd. Om er te komen moet je wel wat moeite doen. We pakken vanaf Sint Petersburg de trein die ons in vijf uur in Petrozavodsk brengt. Omdat je hier pas laat aankomt is het niet meer mogelijk om direct naar het eiland te gaan. Je moet dus een nachtje slapen in Petrozavodsk. Een nietszeggend stadje dat aanvoelt of je 50 jaar terug de tijd in gaat. Kapotte wegen, lege straten en verpauperde Stalinistische flats. De dag erna kan je de hydrafoil pakken die je in 1,5 uur naar het eiland brengt. De boot voelt als een creatie uit de Thunderbirds en scheert met zo'n 80 km per uur over het water. Het is zeker niet voor iedereen aan te raden. Met een zwakke maag is dit best wel even een opgave want de boot klapt flink op de golven. Eenmaal op het eiland loop je in zo'n 4 uur langs de hoogtepunten. De kerk die volledig van hout is gebouwd is iets wat je verder nergens kan vinden. Echt een bijzonder schouwspel zo ver in de wildernis. Begrijpelijk dat deze plek op de lijst van Unesco staat.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (3)

'1121654' door RobGerritsen '1121654' door RobGerritsen

IJsland

IJsland

Jokul Sarlon

RobGerritsen

Ijsschotsen, grote, kleine, allen drijven ze langzaam naar de zee. En van de gletscher beken de volgende al weer af. Een stille maar heel krachtige beweging.

'1121553' door Dreamer666 '1121553' door Dreamer666

NamibiëSkeleton Coast

NamibiëSkeleton Coast

Pff zoveel knopen in.

Dreamer666

Desondanks de zeer afgelegen plek waar we deze jonge himbavrouw hebben gezien, heeft ze toch een haarborsteltje. Waarschijnlijk een hotelborsteltje gekregen van toeristen. Ze was dan ook druk bezig de knoopjes uit haar haar te trekken. De himbavrouwen zijn heel trots en spenderen veel tijd aan hun uiterlijk. Ook hun sieraden vind ik heel bijzonder

'1121419' door Dreamer666 '1121419' door Dreamer666

Verenigde StatenWyoming

Verenigde StatenWyoming

Migratie wapitiherten

Dreamer666

In Jackson, Wyoming heb je het National Elk Refuge. Hier komen jaarlijks in de winter duizenden wapiti's bij elkaar, een soort van migratie. Een volwassen wapiti is ongeveer 30cm groter en weegt 100kg meer dan een edelhert. Zelf rondlopen in dit gebied is verboden in de winter maar je kunt wel een tour boeken. Dan rij je met paard en kar doorheen dit gebied.

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 43 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Pijp rokende Chin vrouw. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Pijp rokende Chin vrouw door Antwan
2. Review: Brasov, Roemenië door Travelgoom
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer:  De4roosjes

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik