Cusco

Cusco is een stad in het zuiden van Peru. Het is de hoofdstad van de gelijknamige regio. Een ding dat je zeker niet over mag slaan is de Inca Trail die leidt naar de fenomenale Incastad Machu Picchu. Op het Plaza de Armas zul je je ogen uitkijken en je verbazen over de prachtige gebouwen die aan dit plein staan.

Informatie over Cusco

Beste foto's & tips van Cusco

'18831' door Melanie82 '18831' door Melanie82

PeruCusco

PeruCusco

Jochie in Cuzco

Melanie82

In klederdracht...

'18832' door Melanie82 '18832' door Melanie82

PeruCusco

PeruCusco

Cuzco, Peru

Melanie82

Een portretje...

'22700' door sillustani '22700' door sillustani

PeruCusco

PeruCusco

Cusco

sillustani

In de week voor Inti Raymi zijn er in Cusco verschillende festiviteiten, waaronder dansende schoolkinderen.

Kaart van Cusco en omgeving

Laatste Cusco artikelen

Dit is toch wel het meest bijzondere hotel ter wereld

Hotels heb je in alle soorten en maten. Van een simpel hotelletje in de wijk tot een all-inclusive hotel vlak naast het strand. Dit hotel is net even wat unieker. In de Skylodge Adventure Suites, de naam zegt het al, beleef je echt een avontuur. Je hangt namelijk letterlijk aan de berg!

Hotels heb je in alle soorten en maten. Van een simpel hotelletje in de wijk tot een all-inclusive hotel vlak naast het strand. Dit hotel is net even...

0 PeruCusco
Peru: wandelen in het spoor van de Inca's

Aan de Inca’s worden vaak mystieke krachten toegedicht. Hoe slaagden ze er anders in om zulke ingenieuze steden te bouwen op haast onmogelijke plekken, duizenden meters hoog in de Andes? Maar als ik naar Aurelia kijk, dan begin ik een idee te krijgen.

Aan de Inca’s worden vaak mystieke krachten toegedicht. Hoe slaagden ze er anders in om zulke ingenieuze steden te bouwen op haast onmogelijke plekken...

0 PeruCusco