image
Vellah

Fotowedstrijd: deel de mooiste architectuur wereldwijd en win een Srprs.me-stedentrip t.w.v. €250!

Met Columbus Travel maak je elke maand kans op fantastische prijzen. In mei zijn we op zoek naar foto's van de mooiste architectonische bouwwerken wereldwijd. De mooiste inzending wordt beloond met een Srprs.me-stedentrip t.w.v. €250 én publicatie in Columbus Travel!

We reizen naar de andere kant van de wereld om zelf de grootsheid van tempels en kathedralen te ervaren, vol verwondering door spectaculaire musea te lopen of de ruïnes van lang vervlogen beschavingen te bezichtigen. Op een kleinere schaal — maar net zo belangrijk voor onze totale reiservaring — raken we geïnspireerd door fijne accommodaties en met zorg vormgegeven en ingerichte eet- en drinkplekken. Hoe groot of klein, bekend of onbekend het bouwwerk ook mag zijn: wij zijn deze maand op zoek naar de mooiste architectuur wereldwijd. Deel maximaal drie foto's van jouw favoriete bouwwerken. Vermeld duidelijk wáár de foto gemaakt is en waarom andere reizigers in je voetsporen zouden moeten treden. 

We belonen de winnende foto met een cadeaubon van Srprs.me t.w.v. €250, waarmee je een stedentrip kunt maken om nog meer bijzondere architectuur te ontdekken. Vier runners-up ontvangen een Time To Momo-stedengids naar keuze t.w.v. €20. Door mee te doen maak je bovendien kans op publicatie in de dubbeldikke Columbus Travel editie 130/131, dat geheel in het teken staat van de 101 mooiste bouwwerken wereldwijd. 


Maandfotowedstrijd 'De mooiste architectuur wereldwijd'
 

Benieuwd naar de inzendingen in winnaars van de maandfotowedstrijd van april? Bekijk ze hier.

Volg Columbus Travel op FacebookInstagramSpotify en/of YouTube en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.