lsteentjes

profiel lsteentjes

Naam

linda steentjes

Reviews

0

Foto's & tips

320

Blogs

15

Lid sinds

14 September 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Namibië

Fav. stad

Marrakech

Over mij

In de 22 jaar die ik in de reiswereld heb gewerkt, heb ik veel van de wereld mogen zien. Maar natuurlijk ben ik nog lang niet uitgereisd!

Mijn Motto

'The world is a book and those who do not travel read only one page.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

Sony Cybershot DSC-H

 

8 reactie(s) bij "lsteentjes"

 • profile image comment

  Hoi Linda, van harte gefeliciteerd met de uitverkiezing van je foto voor de vakantiebeurs!!

  Door agrotewal • geplaatst op 2018-01-05 15:58:32
 • profile image comment

  jouw foto in de Kampioen? leuk

  Door marjolijn • geplaatst op 2017-04-09 15:39:47
 • profile image comment

  Beste Reisreporter lsteentjes, Helaas hebben we je foto 'ballonnen' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's te plaatsen waarin het geslachtsorgaan zichtbaar is. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier op onze site en nog een fijne dag gewenst. Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door REDACTIE • geplaatst op 2015-08-10 09:33:23
 • profile image comment

  Hoi Linda Hebben het een paar jaar geleden in Birma gedaan, zo mooi om te doen. Heb net even naar je foto's van Cappadociē gekeken, krijg er zin in. We gaan eind maart voor ruim 3 maanden met de camper rondtrekken naar ook het Aziatische deel.

  Door wisseschout • geplaatst op 2015-01-23 18:09:04
 • profile image comment

  Hoi Linda, kijk uit naar je blogs over Yucatan, alle tips zijn meer dan welkom dus misschien morgen tussen de feestjes door toch eens komen piepen op je pagina ;-)

  Door reismicrobe • geplaatst op 2014-12-31 11:08:57
 • profile image comment

  Hoi Linda, Bedankt voor je reactie. Voor de goede orde wij zijn nooit in Namibië geweest, hadden wel plannen, maar het is er tot nu toe niet van gekomen. Wij hebben nog contact met Esther en hebben onze laatste twee vakanties nog via haar geboekt, tot het faillissement van Globe. Ik heb oude analoge foto's met een digitale camera gefotografeerd en geplaatst, ging best aardig. De meesten scannen hun oude foto's maar ik heb dat nooit gedaan. Ben blij dat het goed met je gaat en we houden je in de gaten op de community. prettig weekend en de groetjes ook van Mary.

  Door RReintjes • geplaatst op 2014-03-14 12:30:16
 • profile image comment

  Hallo Linda, Wat leuk je via deze site weer te ontmoeten ik zag dat Mary mij voor was. Ik heb uiteraard nooit geweten dat jij al zo lang op deze site zit. groetjes, Rob

  Door RReintjes • geplaatst op 2014-03-13 18:58:53
 • profile image comment

  Hoi Linda! Natuurlijk kennen we jou! En hebben je zeer zeker gemist op het reisburo! Wat gaaf om elkaar dan op deze site weer te ontmoeten! We zijn gisteravond terug gekomen uit Senegal en dus net weer actief op de site en hebben hier erg veel plezier aan! Gaat alles goed met jou? Wat leuk dat je fan geworden bent! Zeg maar gewoon Mary en Rob hoor! Ik zie dat je al langer op de site zit maar nu weer actief bent leuk hoor! Wij doen het vanaf Mei vorig jaar! Groetjes Mary en Rob

  Door Mary54 • geplaatst op 2014-03-13 18:21:36

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (320)

'457006' door lsteentjes '457006' door lsteentjes

TurkijeCappadocië

TurkijeCappadocië

Witte vallei in...Cap

lsteentjes

Tijdens een schitterende wandeling door de Witte Vallei in Cappadocie, kom je ogen en tijd te kort om alle mooie formaties en kleuren te bewonderen.

'426896' door lsteentjes '426896' door lsteentjes

Aruba

Aruba

Zwemles in zee

lsteentjes

Zwemles in zee bij Palm Beach op Aruba: dat is nog eens wat anders dan bibberend de schoolslag leren in een Nederlands buitenbad of glibberend de rugslag in een chloorbad.... En na de les, aankleden en in een nette rij terug naar school!

'498184' door lsteentjes '498184' door lsteentjes

TurkijeAntalya

TurkijeAntalya

Zeilboot bij...onderg

lsteentjes

Na een prachtige rondreis door Cappadocie, werd ik verrast door de schoonheid van de kust rond Antalya. Ook het plaatsje zelf is de moeite waard, met zijn oude centrum en haventje. Tijdens het diner in de haven, werden we op dit uitzicht getrakteerd.

Laatste blogs (15)

Ooit had ik me voorgenomen om elk jaar een stad te bezoeken. Van dat plan is tot op heden nog niet zoveel terechtgekomen, totdat mijn partner in januari 2015 besloot om elk jaar een halve marathon in... Lees meer

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (2)

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ NL EDITIE
10-07-2020 Ben jij een reiziger in hart in nieren en denk je Nederland goed te kennen? Test dan op 16 juli online je Nederlandse reiskennis en neem het live op tegen andere gepassioneerde reizigers uit het hele land. Win fantastische prijzen! Zo doe je mee >

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 27 | Community toppers

Ethiopië Bull Jump Ceremonie. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Hippo chalet in Namibië door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Ethiopië Bull Jump Ceremonie door Ameerakker
3. Topblog: Avontuur in de Okavango Delta door Barga
4. Communitylid van de week: Nick_VL
5. Nieuwkomer: n.v.t.

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

Binnenkort volgt er een nieuwe fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik