Lsteentjes

profiel Lsteentjes

Naam

linda steentjes

Reviews

0

Foto's & tips

354

Blogs

15

Lid sinds

14 September 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Namibië

Fav. stad

Marrakech

Over mij

In de 22 jaar die ik in de reiswereld heb gewerkt, heb ik veel van de wereld mogen zien. Maar natuurlijk ben ik nog lang niet uitgereisd!

Mijn Motto

'The world is a book and those who do not travel read only one page.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

Sony Cybershot DSC-H

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "Lsteentjes"

 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 05 Jan 2018 | 15:58:32

  Hoi Linda, van harte gefeliciteerd met de uitverkiezing van je foto voor de vakantiebeurs!!

  Bericht aangepast op 07:38:54
 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 23 Jan 2015 | 18:09:04

  Hoi Linda

  Hebben het een paar jaar geleden in Birma gedaan, zo mooi om te doen. Heb net even naar je foto's van Cappadociē gekeken, krijg er zin in. We gaan eind maart voor ruim 3 maanden met de camper rondtrekken naar ook het Aziatische deel.

  Bericht aangepast op 22:01:38
 • profile image comment
  Door Marjolijn• geplaatst op 09 Apr 2017 | 15:39:47

  jouw foto in de Kampioen? leuk

  Bericht aangepast op 13:18:11
 • profile image comment
  Door RReintjes• geplaatst op 14 Mar 2014 | 12:30:16

  Hoi Linda,
  Bedankt voor je reactie. Voor de goede orde wij zijn nooit in Namibië geweest, hadden wel plannen, maar het is er tot nu toe niet van gekomen. Wij hebben nog contact met Esther en hebben onze laatste twee vakanties nog via haar geboekt, tot het faillissement van Globe. Ik heb oude analoge foto's met een digitale camera gefotografeerd en geplaatst, ging best aardig. De meesten scannen hun oude foto's maar ik heb dat nooit gedaan. Ben blij dat het goed met je gaat en we houden je in de gaten op de community.
  prettig weekend en de groetjes ook van Mary.

  Bericht aangepast op 06:46:19
 • profile image comment
  Door Mary54• geplaatst op 13 Mar 2014 | 18:21:36

  Hoi Linda!
  Natuurlijk kennen we jou! En hebben je zeer zeker gemist op het reisburo! Wat gaaf om elkaar dan op deze site weer te ontmoeten! We zijn gisteravond terug gekomen uit Senegal en dus net weer actief op de site en hebben hier erg veel plezier aan! Gaat alles goed met jou? Wat leuk dat je fan geworden bent! Zeg maar gewoon Mary en Rob hoor! Ik zie dat je al langer op de site zit maar nu weer actief bent leuk hoor! Wij doen het vanaf Mei vorig jaar!

  Groetjes Mary en Rob

  Bericht aangepast op 06:44:12
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 10 Aug 2015 | 09:33:23

  Beste Reisreporter lsteentjes,
  Helaas hebben we je foto 'ballonnen' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's te plaatsen waarin het geslachtsorgaan zichtbaar is.
  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier op onze site en nog een fijne dag gewenst.

  Hartelijke groet,
  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 20:21:14
 • profile image comment
  Door Reismicrobe• geplaatst op 31 Dec 2014 | 11:08:57

  Hoi Linda, kijk uit naar je blogs over Yucatan, alle tips zijn meer dan welkom dus misschien morgen tussen de feestjes door toch eens komen piepen op je pagina ;-)

  Bericht aangepast op 05:29:36
 • profile image comment
  Door RReintjes• geplaatst op 13 Mar 2014 | 18:58:53

  Hallo Linda,
  Wat leuk je via deze site weer te ontmoeten ik zag dat Mary mij voor was. Ik heb uiteraard nooit geweten dat jij al zo lang op deze site zit.
  groetjes, Rob

  Bericht aangepast op 16:40:35

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (354)

'457006' door Lsteentjes '457006' door Lsteentjes

TurkijeCappadocië

TurkijeCappadocië

Witte vallei in...Cap

Lsteentjes

Tijdens een schitterende wandeling door de Witte Vallei in Cappadocie, kom je ogen en tijd te kort om alle mooie formaties en kleuren te bewonderen.

'426896' door Lsteentjes '426896' door Lsteentjes

Aruba

Aruba

Zwemles in zee

Lsteentjes

Zwemles in zee bij Palm Beach op Aruba: dat is nog eens wat anders dan bibberend de schoolslag leren in een Nederlands buitenbad of glibberend de rugslag in een chloorbad.... En na de les, aankleden en in een nette rij terug naar school!

'498184' door Lsteentjes '498184' door Lsteentjes

TurkijeAntalya

TurkijeAntalya

Zeilboot bij...onderg

Lsteentjes

Na een prachtige rondreis door Cappadocie, werd ik verrast door de schoonheid van de kust rond Antalya. Ook het plaatsje zelf is de moeite waard, met zijn oude centrum en haventje. Tijdens het diner in de haven, werden we op dit uitzicht getrakteerd.

Laatste blogs (15)

Ooit had ik me voorgenomen om elk jaar een stad te bezoeken. Van dat plan is tot op heden nog niet zoveel terechtgekomen, totdat mijn partner in januari 2015 besloot om elk jaar een halve marathon in... Lees meer

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (2)

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 15 | Community-toppers


Alleen aan de Noordzee. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Alleen aan de Noordzee door Mitevisuals
2. Review: Kham, China door Your Travel Reporter
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Canipel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik