image
Getty Images

Fotowedstrijd: deel jouw tip weg van de massa op een populaire bestemming en win een Experiencegift-bon t.w.v. €250!

Met Columbus Travel maak je elke maand kans op fantastische prijzen. In april zijn we op zoek naar foto's van jouw bijzondere plek(ken) weg van de massa op populaire bestemmingen. De mooiste inzending wordt beloond met een activiteitenbon van Experiencegift t.w.v. €250!

Highlights zijn niet voor niets highlights: we willen vrijwel allemaal weleens de Taj Mahal in levenden lijve aanschouwen of struinen door The Big Apple. Populaire bestemmingen trekken dan ook veel toeristen, maar tóch is het bijna altijd mogelijk om verborgen parels te vinden. Zo zijn er bijzondere wandelroutes naar Machu Picchu, kun je overnachten bij de Trolltunga waardoor je de plek voor jezelf hebt of fotografeer je de beroemde Taj vanaf de overkant van het water.
Van dat ene knusse cafeetje in de buitenwijk van Lissabon, die gave boekhandel in Kaapstad of dat bijzondere verlaten dorpje op Bali: wij zijn op zoek naar de plekken op populaire bestemmingen (of dat nou een land, een stad of een bezienswaardigheid is) die nog niet door de massa zijn ontdekt. Deel maximaal drie foto's van jouw favoriete verborgen parels. Vermeld duidelijk wáár de foto gemaakt is en waarom andere reizigers in je voetsporen zouden moeten treden. 

We belonen de winnende foto met een activitybon van Experiencegift.nl t.w.v. €250, waarmee je nog veel meer highlights kunt gaan verkennen. Vier runners-up ontvangen de Columbus Travel Reisplanner t.w.v. €12. Door mee te doen maak je bovendien kans op publicatie in Columbus Travel editie 129, dat geheel in het teken staat van reizen van het gebaande pad op populaire plekken én in de Columbus Travel Goede Reiskalender van 2025


Maandfotowedstrijd 'Wat is jouw meest bijzondere plek weg van de massa op een populaire bestemming?'
 

Benieuwd naar de inzendingen in winnaars van de maandfotowedstrijd van maart? Bekijk ze hier.

Volg Columbus Travel op FacebookInstagram en/of YouTube en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.