image
Getty Images

Win een droomreis naar Zuidoost-Azië met jouw beste reisfoto's

Met Columbus Travel maak je elke maand kans op fantastische prijzen. Deze maand zijn de reisexperts van Columbus Travel en Van Verre Reizen benieuwd naar jouw mooiste verre reis. Deel maximaal drie foto’s van een verre reis die je graag tipt aan medereizigers en maak kans op twee vliegtickets van Cathay Pacific naar een bestemming in Zuidoost-Azië.

Een avontuurlijke roadtrip door de Verenigde Staten, een bijzonder tempelbezoek in Thailand, een onvergetelijke safari op de savanne van Tanzania - reiservaringen op verre bestemmingen doen ons hart sneller kloppen. Wat zijn jouw mooiste verre reizen geweest? Deel ze met ons aan de hand van maximaal drie foto's die je van deze reizen hebt gemaakt en wie weet ga je binnenkort op je volgende droomreis; in samenwerking met Van Verre Reizen belonen we de beste inzending met twee vliegtickets van Cathay Pacific naar een Cathay Pacific-bestemming in Zuidoost-Azië naar keuze.

De runner-up wordt beloond met een ultrachique SUPREME ON-koptelefoon van Teufel Audio t.w.v. €149,99: een alleskunner met geluid van topkwaliteit die niet alleen thuis een waar geluidsgenot geeft, maar je beste partner is tijdens een verre reis. 

Meedoen kan tot en met 30 september 2023. Uit alle inzendingen kiest een professionele jury de winnaar. Deze ontvangt na afloop van de wedstrijd persoonlijk bericht. 

De prijzen van de fotowedstrijd 'Verre reizen':

  • Hoofdprijs: twee vliegtickets van Cathay Pacific vanaf Schiphol naar een bestemming naar keuze in Zuidoost-Azië.
  • Tweede prijs: SUPREME ON-koptelefoon van Teufel Audio
  • Troostprijzen: 8 leespakketten van Columbus Travel

De beste inzendingen worden bovendien gepubliceerd in Columbus Travel-editie 124-125, die begin december verschijnt.​

Fotowedstrijd verre reizen
 
 
Volg Columbus Travel op FacebookInstagram en/of YouTube en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.