image
Getty Images

Dit zijn jullie mooiste verrereis-foto's van 2023!

Met Columbus Travel maak je elke maand kans op fantastische prijzen. In september waren de reisexperts van Columbus Travel en Van Verre Reizen benieuwd naar jouw mooiste verre reis. Met ruim 1100 inzendingen was het lastig kiezen, maar de winnaars zijn bekend!

Een avontuurlijke roadtrip door de Verenigde Staten, een bijzonder tempelbezoek in Thailand, een onvergetelijke safari op de savanne van Tanzania - reiservaringen op verre bestemmingen doen ons hart sneller kloppen. Wat zijn jouw mooiste verre reizen geweest? Dat was de vraag die we in september stelden. In samenwerking met Van Verre Reizen belonen we de beste inzending met twee vliegtickets van Cathay Pacific naar een Cathay Pacific-bestemming in Zuidoost-Azië naar keuze. 

And the winner is ... Jessika van Dijck met haar foto uit Siem Reap, Cambodja!

Siem Reap, Cambodja - door Jessika van Dijck

Jessika: 'Siem Reap in Cambodja is heel toeristisch, maar buiten de stad vind je ook mooie plekjes die niet platgelopen worden door toeristen. Zo kwamen we 's morgensvroeg deze local met zijn fiets tegen in een palmbomenveld. De mensen zijn hier nog heel vriendelijk en doen ook niet moeilijk als je wat foto's van hen wilt maken. Cambodja is een veilige reisbestemming waar je vriendelijk onthaald wordt en nog heel betaalbaar, met - niet te vergeten - enorm lekker eten.'

Jury: 'Dit is een reisfoto pur sang die direct het reisgevoel aanwakkert. De lichtval is prachtig en er is een mooie gelaagdheid tussen de fietser en het achterliggende landschap.' Gefeliciteerd Jessika, jij wint twee Cathay Pacific-vliegtickets naar Zuidoost-Azië!

Tweede prijs: Bajan Ogli, Mongolië door André de Rond

Mongolie Bajan Ogli waar traditionele Eagel Hunters hun kunsten tonen. Foto: Andre de rond

André: 'Deze foto heb ik genomen in Bajan Ogli, Mongolië waar traditionele Eagle Hunters hun kunsten tonen.'

Jury: 'Dit is een prachtige, dynamische foto met een lijnenspel die je als kijker de foto intrekt en het een filmische kwaliteit geeft.' Gefeliciteerd, André! Jij wordt beloond met een ultrachique SUPREME ON-koptelefoon van Teufel Audio t.w.v. €149,99.

Tot slot geven we nog 8 leespakketten van Columbus Travel weg. Deze gaan naar de volgende inzenders (in willekeurige volgorde). De beste inzendingen worden bovendien gepubliceerd in Columbus Travel-editie 126, die in januari 2024 verschijnt.​ Gefeliciteerd, allemaal!

Kelash-volk in Pakistan - door Yvonne de Bondt

Kelash in Pakistan door Yvonne de Bondt


Salar de Uyuni, Bolivia - door Piet van der Laan

Salar de Uyuni, Bolivia - door Piet van der Laan


Boker Mountain, Cambodja - door Wendy van Aal

Wendy van Aal_Cambodja_Boker mountain


Atacama-hoogvlakte, Chili - door Marco Rutten

Marco Rutten_Chili_Puna_Atacama hoogvlakte


Lake Tekapo, Nieuw-Zeeland - door Jan de Boer

Jan de Boer_Nieuw-Zeeland_Lake Tekapo


IJen-vulkaan, Java, Indonesië - door Bo Slambrouck

Bo Slambrouck_Indonesie_Java_Ijen


Karavaan naar Mekele, Ethiopië - door Bart-Jan Thoenes

Bart-Jan Thoenes_Ethiopië_Afar_caravan from salt lakes to Mekele


Flores, Indonesië - door Nicole van der Aa

Nicole van der AA_Indonesie_Flores


Wil jij ook kans maken op een gave prijs? Deze maand zijn we op zoek naar foto's van het mooiste Unesco Werelderfgoed. Je maakt daarmee kans op een Teufel MOTIV GO-speaker of REAL BLUE TWS2-oordopjes!

Kijk alle inzendingen nog eens terug:

 
 

Nog even terugblikken onze Treinreis-fotowedstrijd in augustus? Bekijk alle inzendingen én de winnaars!

Wil je op de hoogte blijven van meer van dit soort gave winacties? Volg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.