image
Getty Images

Goed voorbereid op reis: een gratis inpaklijst voor elk type vakantie

Of je nu van  stedentrips, kamperen, zonnebaden, of roadtrippen houdt, de Columbus Travel-inpaklijsten maken je vakantie stressvrij en zorgeloos. Vergeet last-minute vakantiestress met onze 4 handige inpaklijsten voor je volgende kampeervakantie, strandvakantie, citytrip of camperreis.

Download gratis de inpaklijst voor je autovakantieDe ultieme Autovakantie-inpaklijst

Of je nu een roadtrip door la douce France op de planning hebt staan of met de camper een avontuurlijke vakantie door de Verenigde Staten gaat maken, onze paklijst voor autovakanties is je ultieme gids. Van veiligheidsuitrusting en comfortabele kleding tot snacks en entertainment voor onderweg: we hebben alles verzameld wat je nodig hebt voor een geweldige autoreis. Geniet van je vrijheid op wielen!

Download nu

Bekijk ook onze themapagina Roadtrips voor nog veel meer inspiratie!

Download de gratis inpaklijst voor je volgende stedentripDe ultieme Stedentrip-inpaklijst

Sta je te popelen om een levendige stad te gaan verkennen? Onze paklijst voor citytrips voorziet je van alle benodigdheden om optimaal te genieten van je stedelijke avontuur. Van comfortabele wandelschoenen en een compacte rugzak tot een reisgids en trendy outfits, we hebben alles wat je nodig hebt om de energie van de stad te absorberen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Download nu
 

Ook interessant: De 10 beste low-budget stedentrips binnen Europa

Download nu de gratis inpaklijst om te gaan kamperen

De ultieme Kampeervakantie-inpaklijst

Klaar om de wildernis in te trekken en te genieten van het buitenleven? Onze paklijst voor kampeervakanties bevat alle essentiële items die je nodig hebt voor een geslaagde trip. Van een stevige tent en comfortabele slaapzak tot handige campinggadgets, we hebben alles wat je nodig hebt om je kampeerervaring onvergetelijk te maken.

Download nu
 

Misschien ook iets voor jou: Dit zijn de 12 beste campings in Nederland voor 2023

Download de gratis inpaklijst voor je strandvakantie
De ultieme Strandvakantie-inpaklijst

Zon, zee en strand! Als je op zoek bent naar de perfecte strandvakantie, hebben wij de ultieme paklijst voor jou. Van zonnebrandcrème en strandlakens tot snorkeluitrusting en zonnebri of -klep, dit zijn alle must-haves om je strandavontuur compleet te maken. Laat die zandkastelen maar komen!

Download nu

Lees ook: We smeren ons massaal verkeerd in - en dit is hoe het wel moet

Volg Columbus Travel op Facebook, Youtube en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.