Kefalonia

Voor veel mensen is Fiskardo het mooiste dorp van het Griekse eiland Keffalonia. Dit havenstadje heeft dan ook genoeg te bieden voor toeristen: lekker eten, winkelen of op het terras genieten van een lokaal wijntje. Voor het mooiste en beroemdste strand van Keffalonia moet je op ongeveer vijf kilometer van het dorpje Assos in het noordwesten van het eiland zijn. Verder vind je een aantal mooie kloosters op het eiland.

Informatie over Kefalonia

Beste foto's & tips van Kefalonia

'268457' door Martijnvd '268457' door Martijnvd

GriekenlandKefalonia

GriekenlandKefalonia

Vissen Paradijs

Martijnvd

Griekenland - Kefalonia Liggend aan het strand in Sami besluit ik om een verfrissende duik te nemen, dan voel ik gekriebel aan mijn been, onder water zie ik een paradijs van vissen.. prachtig al in de kleur zwart / wit

'202063' door suzen90 '202063' door suzen90

GriekenlandKefalonia

GriekenlandKefalonia

Zonsondergang bij...M

suzen90

Op deze foto is de zonsondergang te zien op het eiland Kefalonia in Griekenland. Overdag is het strand erg mooi maar dit plaatje vond ik zeker een foto waard!

'459390' door RReintjes '459390' door RReintjes

GriekenlandKefalonia

GriekenlandKefalonia

Spiegelingen

RReintjes

We moesten nog een tweetal uren wachten in de plaats Sami, voor onze overtocht naar Ithaka. Het was zwaar bewolkt, maar droog en de bootjes in de haven weerspiegelden prachtig in het rimpelloze water.

Laat kaart zien

Laatste Kefalonia artikelen

5x waarom je nú naar het Griekse Kefalonia moet

Ken je dat, de behoefte even tijd voor jezelf te willen nemen? Kefalonia, het grootste van alle Ionische eilanden, is daar bij uitstek geschikt voor. In tegenstelling tot veel van zijn Griekse broertjes heeft het toerisme hier (nog) niet de overhand. Zo claim je dit eilandjuweeltje voor jezelf.

Ken je dat, de behoefte even tijd voor jezelf te willen nemen? Kefalonia, het grootste van alle Ionische eilanden, is daar bij uitstek geschikt voor....