Vietnam visum

Als je op reis gaat naar Vietnam, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Vietnam nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Vietnam heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Vietnam bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Vietnam overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Vietnam gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Vietnam

Meer Vietnam inspiratie

'13255' door yfecrest '13255' door yfecrest

VietnamHanoi

Downtown Hanoi 1

Druk straatje in hartje Hanoi (Vietnam) bij avond.

'13256' door yfecrest '13256' door yfecrest

VietnamHanoi

Downtown Hanoi 2

Druk straatje in hartje Hanoi (Vietnam) bij avond.

'13257' door yfecrest '13257' door yfecrest

VietnamHanoi

Ho Chi Minh hideout

Het gebouw in Hanoi (Vietnam) van waaruit Ho Chi Minh de oorlog leidde.

Kaart van Vietnam en omgeving

Laatste Vietnam artikelen

Met onze reisgids Vietnam ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en artikelen.

Een unieke trip door ’s werelds grootste grot

De Hang Son Doong Cave in Vietnam wordt gezien als ’s werelds grootste grot. Een ondergrondse jungle, unieke dierensoorten en miljoenen jaren oude fossielen maken deze mistige grot een wereld op zichzelf.

De Hang Son Doong Cave in Vietnam wordt gezien als ’s werelds grootste grot. Een ondergrondse jungle, unieke dierensoorten en miljoenen jaren oude fos...

0
De geheime plekjes van de Mekongdelta

Een Mekongdelta met smalle weggetjes, droomachtige riviertjes en prachtige tempelcomplexen, maar geen toeristen. Bestaat die nog?

Een Mekongdelta met smalle weggetjes, droomachtige riviertjes en prachtige tempelcomplexen, maar geen toeristen. Bestaat die nog?

Mis deze boot niet: 3 bijzondere boottochten

Niets is heerlijker dan een boottocht, maar dan wel helemaal op jouw manier. Dus kleinschalig, zo duurzaam mogelijk en flexibel, zodat jij altijd in (cruise) controle bent. We zetten drie favoriete tochten voor je op een rijtje.

Niets is heerlijker dan een boottocht, maar dan wel helemaal op jouw manier. Dus kleinschalig, zo duurzaam mogelijk en flexibel, zodat jij altijd in (...