Vietnam visum

Als je op reis gaat naar Vietnam, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Vietnam nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Vietnam heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Vietnam bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Vietnam overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Vietnam gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Regel hier je visum via Columbus-partner E-visums

Informatie over Vietnam

Meer Vietnam inspiratie

Ik sta op het balkon van de grote Tai Ninh tempel waar de Cao Dai religie wordt beleden. Je kunt er gratis een dienst bijwonen. Deze religie, ontstaan in 19...

>>

Na een paar uur wandelen rond het prachtige Sapa..namen onze gidsjes, 2 goedlachse black hmong dames, die we onderweg Engels leerden een break... Ik kijk om...

>>

Tet is het Vietnamese Nieuwjaar. Dagen, zelfs weken tevoren halen mensen mandarijnenboompjes, pruimebloesemtakken en bloemen in huis om dit vierdaagse feest ...

>>