Mafia eiland image

Mafia eiland


Beste reistijd

Mafia eiland
Tanzania
Mdallinga

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Mafia eiland

Het weer op Mafia eiland

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Mafia eiland te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is op Mafia eiland? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Mafia eiland

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag op Mafia eiland:De beste reistijd voor Tanzania is van juni t/m september. De tropische kust van Tanzania is warm en vochtig, in tegenstelling tot het dorre, droge binnenland. Strandliefhebbers kunnen hun reis afstemmen op het minder aantrekkelijke regenseizoen, dat loopt van maart tot juni. Wil je na een lange trektocht zegevierend op één van Tanzania’s beroemde bergtoppen staan, hou dan rekening met regenbuien tussen april en juni en november en december. Januari en februari zijn voor heel het land favoriete reismaanden, maar voor een geslaagde safari in de Serengeti kun je beter tussen juni en oktober vertrekken.