El Alto

El Alto is een voorstad van La Paz op de altiplano in El Alto. Met 4150 meter is het een van de hoogst gelegen steden in de wereld, dat zich bevindt langs de rand van de kloof waarin La Paz is gebouwd. El Alto heeft een koud klimaat, met een maximale temperatuur van 17 graden Celsius in de zomer.

Informatie over El Alto

Beste foto's & tips van El Alto

'377904' door LizetteGlobetrotter '377904' door LizetteGlobetrotter

BoliviaEl Alto

BoliviaEl Alto

Zwevende vogel

LizetteGlobetrotter

Op de zoutvlakte van Uyuni waan je je echt op een andere planeet. Prachtig uitgestrekte vlaktes met kleurige rotsen. Ik was er in mei, steenkoud! Onderweg schuilden we met de groep uit de jeep bij wat rosten om uit de wind te lunchen. En dan opeens hangt er zo'n vogel prachtig voor je lens stil... :)

'522720' door Phynella '522720' door Phynella

BoliviaEl Alto

BoliviaEl Alto

No

Phynella

Vandaag hebben voor al de Aymaras van Bolivia "No" gezegd tegen de referendum van Evo Morales - de eerste indigene president van Bolivia. Hij vond gewoon de macht te aantrekkelijk - dus wou hij tegen de constitutie van Bolivia in, door gaan. Maar het volk zij "nee" - Voor al in El Alto, waar hij vroeger de grote ster was, is hij af gekeurt.

'434024' door reizendebeer '434024' door reizendebeer

BoliviaEl Alto

BoliviaEl Alto

Wat een dotje

reizendebeer

Een lange rij bij de douane, Peru uitschenken, vervolgens Bolivia inchecken, maar toen was ik de grens over in Bolivia, en dus mijn eerste foto in Bolivia, een klein meisje met een grote hoed en een drinkflesje in de hand

Laat kaart zien