Natuurreizen en wildlife

Addmissions

Een eerste blik op een troep leeuwen op de savanne, een boottocht tussen dolfijnen, een jungletocht door de Amazone: het zijn reiservaringen voor het leven, momenten dat we ons verbonden voelen met iets groter dan onszelf. Wij tippen je de mooiste natuurreizen en wildlife encounters weg van de massa en buiten de gebaande paden. 

Kun je geen genoeg krijgen? Bestel dan onze Columbus Travel editie 118 die geheel in het teken staat van de mooiste nationale parken wereldwijd. 

15 Wildlife-ervaringen weg van de massa

Cadeautip!

15 Wildlife-ervaringen weg van de massa

€ 14,95

De kracht van de natuur is overweldigend. En een belangrijke reden waarom wildlife-ervaringen bovenaan de bucketlist van veel reizigers staan. Voor de bijzonderste wildlife-ervaringen moet je dan ook nét iets meer moeite doen dan andere dierenliefhebbers. Vaak komt dat neer op gewoon ietsje verder kijken dan de massa. Ter inspiratie voor jouw volgende natuurreis hebben we daarom onze 15 favoriete wildlife-ervaringen samengebundeld in een full-colour fotoboek. Ga snorkelen met reuzenmanta’s in de Pacific, speur naar gorilla’s in de jungle van Gabon en ontdek de mooiste safarigebieden van Afrika.

Bestel

Must-see video's

Op wandelsafari door Limpopo, Zuid-Afrika
Actief
Op wandelsafari door Limpopo, Zuid-Afrika
Actief
Zo ga je om met wildlife
Actief
Avontuur om de hoek: op safari in de Sallandse Heuvelrug
Actief
Hoe drones worden gebruikt tegen ontbossing in de Amazone
Actief
Bosavontuur in Nederland: op safari in de Sallandse Heuvelrug
Actief
Oog in oog met de steenbok
Actief
Het Great Barrier Reef buiten de gebaande paden
Actief
Wat zijn de 7 natuurlijke wereldwonderen?