image
ANP

Wat is het Wad voor jou? Deel je vakantietip en win een huisje op de Wadden!

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending.

Het Waddengebied is van onschatbare waarde voor Nederland. Voor de rijkdom van onze flora en fauna. Voor onze waterhuishouding en bescherming tegen de zee. Voor onze nationale cultuur en de kunsten. Voor onze nationale keuken. En voor onze kijk op de rest van de wereld en onze plek daarin als volk en natie. Maar het Waddengebied is ook van grote persoonlijke betekenis voor veel Nederlanders. Als plek waar ze voor het eerst in het echt zeehondjes of een heldere sterrenhemel hebben gezien. Als toevluchtsoord weg van de drukke stad. Als inspiratiebron.

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s, video's en verhalen van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Jouw persoonlijke aanbevelingen voor de Waddeneilanden maar ook de minder bekende Waddenkust van Noord-Holland, Friesland en Groningen. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Je kunt elke maand met maximaal drie inzendingen meedoen. Upload hieronder je inzending, dan komt-ie ook meteen in de galerie op deze pagina te staan!

Update maandwedstrijd juli // De gelukkige winnaar vind je onderaan deze pagina.

Wedstrijd Wadden - win een huisje op de Waddeneilanden

Wat is het Wad voor jou?
 

Dit is de winnaar van juli!

Winnaaar Waddenwedstrijd juli: Hans Haan

Hans Haan stuurde deze foto in: 'Natuurlijk kun je zalig fietsen op de fietspaden op alle eilanden, maar wat dacht je van fietsen op het strand? Met een fatbike op het strand van Terschelling naar het drenkelingenhuisje! Geweldig toch?' Gefeliciteerd, Hans!