Vakantie in Nederland

Getty Images

Voor een bijzondere vakantie hoef je niet de landgrenzen over. Sterker nog, er zijn verrassend veel schitterende plekken in Nederland waar je een onvergetelijk weekendje weg of weekje weg kunt hebben. Laat je inspireren door onze reistips in eigen land en ontdek de Nederlandse provincies, natuurgebieden en steden buiten de gebaande paden. Kun je geen genoeg krijgen? Bestel dan onze speciale editie 'In Eigen Land' voor slechts €4,99!

Plus: maak elke maand kans op een onvergetelijk weekendje weg met de mensen van wie je houdt!

In Eigen Land: de Wadden

101 tips voor de Wadden weg van de massa

In Eigen Land: de Wadden

€ 4,99

Maar liefst 156 pagina’s reisinspiratie voor de Waddeneilanden en de Waddenkust van Noord-Holland, Friesland en Groningen.

Bestel
5x Columbus Travel (halfjaarabonnement)

Ontdek de wereld met Columbus Travel

5x Columbus Travel (halfjaarabonnement)

€ 24.95

kies je korting

Bestel

Must-see video's

Avontuur om de hoek: op safari in de Sallandse Heuvelrug
Actief
Avontuur om de hoek: op safari in de Sallandse Heuvelrug
Actief
Travel Rumors neemt je mee op staycation in Nederland
Actief
My Little Black Book: 13x de leukste hotspots in Rotterdam

Op vakantie in Nederland

Je hoeft niet per se ver te reizen voor onvergetelijke ervaringen en bestemmingen. Ware ontdekkingsreizen beginnen om de hoek. Met dat inzicht willen we jou graag inspiratie bieden voor de bijzonderste reiservaringen van Nederland. Weg van de massa, met hart voor de natuur en de lokale bevolking. Vaak zijn de best bewaarde geheimen in eigen land verrassend exotisch. Wist je bijvoorbeeld dat je flamingo’s kunt spotten in Zuid-Holland, kunt kanoën tussen de bevers in De Biesbosch en met een terreinwagen op safari kunt op de Veluwe? Ondertussen knipper je op Vlieland met je ogen en waan je je in de Sahara of Bolivia en kom je tijdens een fietstocht in het heuvellandschap rondom de Zuid-Limburgse stad Heerlen in Franse sferen. En toch zijn al deze plekken op-en-top Nederlands. Hopelijk werkt onze passie voor Nederland aanstekelijk en inspireren we je om deze zomer je eigen land te (her)ontdekken én meer te gaan waarderen.