Wetraveltogether.nl

'1123887' door Wetraveltogether.nl '1123887' door Wetraveltogether.nl

NederlandDordrecht

NederlandDordrecht

Even wegdromen in De.

Wetraveltogether.nl

Hoe heerlijk is het om na een drukke dag de natuur in te lopen en deze prachtige zonsondergang te zien?! Je loopt Dordrecht uit en staat binnen een paar minuten in dit mooie natuurgebied. Wandelen over smalle dijkjes, langs stromende beekjes en door uitgestrekte weilanden, het kan hier allemaal. Echt genieten dus!

'1123860' door Wetraveltogether.nl '1123860' door Wetraveltogether.nl

Frankrijk

Frankrijk

Parc National du...Me

Wetraveltogether.nl

Dit schattige marmotje kwamen we tegen tijdens een wandeling in Parc National du Mercantour. Je waant je hier echt even in de wildernis! In dit gebied ligt ook een prachtig bergmeer op zo'n 2200 meter hoogte. Zeker een aanrader om naartoe te gaan!

'1121597' door Wetraveltogether.nl '1121597' door Wetraveltogether.nl

NederlandNoord-Holland

NederlandNoord-Holland

Op safari in de...Ams

Wetraveltogether.nl

In de Amsterdamse Waterleidingduinen leven veel verschillende dieren, waaronder vossen. Zelf op safari gaan kan hier prima. Herten laten zich goed zien in de duinen, dus een grote kans dat je die tegenkomt. Wij hadden het geluk om deze vos tegen te komen tijdens onze wandeling. Echt geweldig toch?! Op de parkeerplaatsen lijkt het soms erg druk, maar loop je verder het park in dan kom je steeds minder mensen tegen. Een andere tip om de drukte te vermijden is vroeg in de ochtend gaan. Of ga juist wat later in de middag, wanneer iedereen weer terug naar huis gaat.

'1121522' door Wetraveltogether.nl '1121522' door Wetraveltogether.nl

Nederlandburgh-haamstede

Nederlandburgh-haamstede

Wandelen in de...Zeep

Wetraveltogether.nl

Wij maakten een mooie wandeling door de Zeepeduinen. Een prachtig natuurgebied bij Burgh-Haamstede. Omdat we er 's ochtends vroeg al waren, kwamen we vrijwel niemand tegen tijdens onze wandeling. Mensen dan, want dieren kwamen we juist wel tegen. Zo ook het wilde paard op de foto. Een stukje verder kwamen we een hele groep herten tegen die voorbij liepen in het bos, heel bijzonder om er zoveel bij elkaar te zien! Dit gebied is dan ook zeker een aanrader!

'1121521' door Wetraveltogether.nl '1121521' door Wetraveltogether.nl

Nederlandtexel

Nederlandtexel

Hello there!

Wetraveltogether.nl

Omdat we door corona niet een verre reis kunnen maken, is het nu het moment om op ontdekkingstocht te gaan in eigen land. Op het eiland Texel deden wij een zeehondenexcursie en kwamen we deze twee zeehondjes tegen. Mooi om deze dieren hier te zien! Zijn jullie al eens naar Texel geweest?

'1109303' door Wetraveltogether.nl '1109303' door Wetraveltogether.nl

NoorwegenFlåm

NoorwegenFlåm

Flåmsbana Noorwegen

Wetraveltogether.nl

Bij het stadje Flåm in Noorwegen kun je een heel mooie treinrit maken met de Flåmsbana! Je rijdt door prachtige berglandschappen en fjorden. Onderweg stop je bij een waterval 'Kjosfossen', waar je even de tijd hebt om rond te kijken. Erg leuk om te doen! Tip: Neem 's ochtends één van de eerste treinen, zodat het nog niet druk is.

'1109299' door Wetraveltogether.nl '1109299' door Wetraveltogether.nl

NoorwegenHardangervidda NP

NoorwegenHardangervidda NP

Noorwegen in de...win

Wetraveltogether.nl

Veel mensen bezoeken Noorwegen in de zomer, maar wist je dat Noorwegen ook prachtig is tijdens de winterperiode? Wij maakten verschillende keren een roadtrip door het land in de winter. Dit is goed te doen, mits je je goed voorbereid (denk bijvoorbeeld aan winterbanden, sneeuwkettingen en warme kleding). Onderweg rijd je door prachtige, witte landschappen waar je stil van wordt. En dat niet alleen, wanneer je door één van de vele tunnels in het land rijdt, kan het landschap zomaar ineens heel anders zijn aan de andere kant van de tunnel. Prachtig mooi dus en echt een aanrader!

'1108619' door Wetraveltogether.nl '1108619' door Wetraveltogether.nl

MaltaMalta

MaltaMalta

The great wall of...M

Wetraveltogether.nl

Iets dat je ook echt niet moet overslaan als je in Malta bent, zijn de Victoria Lines. Het deed ons denken aan een kleine versie van de Chinese Muur. Om een stukje over deze muur te lopen. Kan je het beste de auto parkeren bij de kapel die naast de muur staat, de Itria Kapel. Vanaf daar loop je een klein stukje naar rechts en vind je het pad naar de Victoria Lines. De Victoria Lines lopen dwars over het eiland Malta en vormen een verdedigingslinie van ongeveer 12km.

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 olumbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Uitzicht op het Krka nationaal park. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Uitzicht op het Krka nationaal park door Antwan
2. Review: De Wadden door Ciska van Geer
3. Communitylid van de week: Deerik
4. Nieuwkomer: Gerda Vonk

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik