Wetraveltogether.nl

profiel Wetraveltogether.nl

Naam

Lars & Sandra Groeneweg

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

11 June 2017

Favorieten

Fav. land

Griekenland

Fav. stad

Havana

Over mij

Wij zijn Lars & Sandra en we houden ervan om samen de wereld te ontdekken. Ongeveer 2 jaar geleden zijn we voor het eerst buiten Europa op reis geweest en sindsdien willen we alleen maar meer reizen. We doen dit dus ook zoveel mogelijk naast ons werk (onderwijs en IT).

Voor komend jaar hebben we ook weer een aantal reizen in het vooruitzicht, waaronder een trip door Tanzania en Zanzibar. Natuurlijk gaat het daar dit jaar niet bij blijven.

Mijn Motto

'Exploring the world together, dit is eigenlijk alles wat wij willen. De afgelopen jaren hebben we pas een klein stukje gezien van de wereld. Na elke reis zijn we eigenlijk al weer klaar voor de volgende, maar genieten we ook na van alles wat we tijdens de reis hebben gezien.'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Canon

Model

EOS RP

Overige

Canon 24-240mm

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'1121521' door Wetraveltogether.nl '1121521' door Wetraveltogether.nl

Nederlandtexel

Nederlandtexel

Hello there!

Wetraveltogether.nl

Omdat we door corona niet een verre reis kunnen maken, is het nu het moment om op ontdekkingstocht te gaan in eigen land. Op het eiland Texel deden wij een zeehondenexcursie en kwamen we deze twee zeehondjes tegen. Mooi om deze dieren hier te zien! Zijn jullie al eens naar Texel geweest?

'1109299' door Wetraveltogether.nl '1109299' door Wetraveltogether.nl

NoorwegenHardangervidda NP

NoorwegenHardangervidda NP

Noorwegen in de...win

Wetraveltogether.nl

Veel mensen bezoeken Noorwegen in de zomer, maar wist je dat Noorwegen ook prachtig is tijdens de winterperiode? Wij maakten verschillende keren een roadtrip door het land in de winter. Dit is goed te doen, mits je je goed voorbereid (denk bijvoorbeeld aan winterbanden, sneeuwkettingen en warme kleding). Onderweg rijd je door prachtige, witte landschappen waar je stil van wordt. En dat niet alleen, wanneer je door één van de vele tunnels in het land rijdt, kan het landschap zomaar ineens heel anders zijn aan de andere kant van de tunnel. Prachtig mooi dus en echt een aanrader!

'1121522' door Wetraveltogether.nl '1121522' door Wetraveltogether.nl

Nederlandburgh-haamstede

Nederlandburgh-haamstede

Wandelen in de...Zeep

Wetraveltogether.nl

Wij maakten een mooie wandeling door de Zeepeduinen. Een prachtig natuurgebied bij Burgh-Haamstede. Omdat we er 's ochtends vroeg al waren, kwamen we vrijwel niemand tegen tijdens onze wandeling. Mensen dan, want dieren kwamen we juist wel tegen. Zo ook het wilde paard op de foto. Een stukje verder kwamen we een hele groep herten tegen die voorbij liepen in het bos, heel bijzonder om er zoveel bij elkaar te zien! Dit gebied is dan ook zeker een aanrader!

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

01-07-2021 We trappen af met het thema voor juli: Wildlife in tijden van corona. En onthoud: de begeleidende tekst zal een belangrijke rol spelen in de beoordeling! Lees alles over de wedstrijd

STEM OP JOUW FAVORIETE WERELDWONDER EN WIN


29-06-2021 In ons dubbeldikke jubileumnummer lichten we maar liefst 101 nieuwe Wereldwonderen uit: plekken en ervaringen die nog buiten de gebaande paden liggen en op jouw (duurzame) bucketlist thuishoren. Maar welk wonder is nu eigenlijk jouw favoriet? Wordt het het Noorderlicht, de Rotskerk van Lalibela of de molens van Kinderdijk? Breng je stem uit en win een van de honderd topprijzen!

DREAMER666 WINT DE WERELDWONDER-FOTOWEDSTRIJD


29-06-2021 'Welk bouwwerk of door de mensen gemaakte plek zou de titel Nieuw duurzaam Wereldwonder moeten dragen?' Die vraag stelden we jullie zo'n twee maanden geleden. We kregen tal van foto's binnen van de meest prachtige bestemmingen - waarvan je een aantal terug kunt vinden in de dubbeldikke jubileumeditie van Columbus die nu in de winkels ligt! Een van die plekken is Bagan, een stad die met recht een Wereldwonder genoemd mag worden. Bagan werd door meerdere mensen genomineerd, maar Dreamer666 blies ons met haar foto omver en mag daarom voor Columbus op reportage. Gefeliciteerd, Jessi!

DE DUBBELDIKKE JUBILEUMEDITIE VAN COLUMBUS IS UIT!


29-06-2021 Toen Columbus Travel in 2005 werd opgericht, hadden we nooit kunnen bevroeden dat we 16 jaar later maar liefst 100 edities verder zouden zijn. 101 eigenlijk, want we vieren het heuglijke feit met een dubbeldik nummer: editie 100 vol nieuwe wereldwonderen en editie 101: een Familyspecial met 101 bijzondere reizen met kinderen. Heb je hem nog niet in huis? We geven vier weken lang 25 exemplaren van deze collectible jubileumeditie weg! Hebben? Doe mee!

week 29 | Community-toppers

wolkbreuk-in-st-petersburg
Wolkbreuk in St. Petersburg. Foto: BjornSnelders
1. Topfoto & -tip: Wolkbreuk in St. Petersburg door BjornSnelders
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Dragonfly
4. Nieuwkomer: Meppie

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN JULI: WILDLIFE IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van juli is: wildlife. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN VAKANTIE NAAR KROATIË

Turkooizen zeewater, dramatische kustlijnen, schilderachtige middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur: Kroatië is the place to be en er valt nog zó ontzettend veel te ontdekken! Wij zijn op zoek naar jullie ontdekkingen. Deel je mooiste Kroatië-foto met tip en wie weet sturen we jou terug op vakantie! Doe mee >

WIN EEN VERBLIJF IN HET SANI RESORT IN GRIEKENLAND

Doe de Grote Griekse Kennisquiz en maak kans op een verblijf in het vijfsterren Sani Resort in Kassandra, verkozen tot het beste luxe ecoresort ter wereld. Het resort, met een prachtlocatie bij geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, nodigt uit tot buitenactiviteiten voor het hele gezin. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik