Kamiel Deinum

'1103239' door Kamiel Deinum '1103239' door Kamiel Deinum

EstlandTallinn

EstlandTallinn

Beleef de middeleeuwe

Kamiel Deinum

Van die oorspronkelijke stadsmuur van 2,4 kilometer staat in Tallinn nog 1,9 kilometer trots overeind. Daarnaast zijn ook de helft van de markante muurtorens intact gebleven. Ter vergelijking: in San Gimignano in Toscane dat er beroemd om is geworden, staan nog 14 middeleeuwse torens, in Tallinn maar liefst 26.

'1100261' door Kamiel Deinum '1100261' door Kamiel Deinum

MaleisiëKuantan

MaleisiëKuantan

Strand van Kuantan aa

Kamiel Deinum

Kuantan aan de oostkust van Maleisie en de stranden ten noorden van de stad zijn nog onontdekt door reisorganisaties en toeristen. Kuantan wordt in de reisgids van Lonely Planet zelfs helemaal niet genoemd. Het is er echter schitterend en je hebt de stranden bijna voor jezelf. Op de foto zit een Maleisische familie in de avondschemering. Ook de koeien zoeken even verkoeling aan het strand.

'1097651' door Kamiel Deinum '1097651' door Kamiel Deinum

CyprusPaphos

CyprusPaphos

Geniet van zon, zee e

Kamiel Deinum

De zon glinstert in het water, de golven rollen het strand op en terwijl we daar naar kijken wordt een koud drankje voor ons neergezet. Dit is zo’n plek waarbij je uren naar de zee kunt kijken en het niet erg vindt om een tijdje niets te doen en gewoon te genieten van een lunch en het uitzicht. De hippe strandtent ‘Sea You’ ligt langs de weg van Pafos naar Coral Bay op Cyprus, een paradijsje in de Middellandse Zee. Het hele jaar door schijnt er de zon, het heeft een schitterende kustlijn en overal kun je terecht in hippe strandtenten, goede restaurants en trendy uitgaansgelegenheden.

'1091866' door Kamiel Deinum '1091866' door Kamiel Deinum

NederlandOverijssel

NederlandOverijssel

Frankrijk in Borne...

Kamiel Deinum

Originele verfraaiing van een anders grijze buitenmuur. Een stukje Frankrijk in Oud Borne (Overijssel). Soms hoef je niet ver te reizen om een mediterrane foto te maken.

'1090976' door Kamiel Deinum '1090976' door Kamiel Deinum

CanadaBritish Columbia

CanadaBritish Columbia

Rustgevende natuur in

Kamiel Deinum

De natuur in Canada is een paradijs voor fotografie. Met name British Columbia. Op deze foto in The Kootenays werkt het meer letterlijk als een spiegel. Het landschap is 1 op 1 terug te zien in het meer.

'1090974' door Kamiel Deinum '1090974' door Kamiel Deinum

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Italie en wijn

Kamiel Deinum

Wijn neemt in Italië een belangrijke plaats in. De Chianti streek heeft vele leuke wijnwinkels waar ook geproefd kan worden. In Greve in Chianti kwam ik deze tegen: een leuke variatie op de evolutietheorie.

'1090884' door Kamiel Deinum '1090884' door Kamiel Deinum

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Toscane, een lust voo

Kamiel Deinum

Juist de combinatie van het landschap en de eeuwenoude stadjes, die als krenten in de pap in het landschap verspreid liggen, maakt Toscane tot een schilderachtige bestemming

'1090883' door Kamiel Deinum '1090883' door Kamiel Deinum

CanadaBanff

CanadaBanff

Station van Banff....

Kamiel Deinum

De goederentreinen zijn een ervaring op zich in Canada en Noord Amerika. Ik heb een trein met 125 wagons geteld. Op het station van Banff komen ze vlak langs je heen en kun je deze foto nemen.