Kamiel Deinum

'1114994' door Kamiel Deinum '1114994' door Kamiel Deinum

NederlandGroningen

NederlandGroningen

De schoonheid van de.

Kamiel Deinum

Elk moment biedt ook weer kansen! In de steden is het tijdens de lockdown heerlijk rustig. Een uitgelezen moment om op gepaste afstand foto’s te maken. De schoonheid van de stad komt veel beter tot zijn recht in lege straten. Zie hier Groningen.

'1111014' door Kamiel Deinum '1111014' door Kamiel Deinum

MaleisiëTioman Island

MaleisiëTioman Island

Zwembad voor jezelf o

Kamiel Deinum

De Tioman eilanden aan de oostkust van Maleisië zijn veel minder toeristisch dan de andere eilanden. Grote attractie is het koraal en je kunt er fantastisch snorkelen en duiken. Nog niet zo veel mensen bezoeken de oostkust van Maleisië en daardoor is het niet druk op de Tioman eilanden. Eigenlijk zou ik het ook niet teveel moeten aanprijzen, want het is wel heel lekker om zo'n paradijselijk zwembad bijna voor jezelf te hebben.

'1103239' door Kamiel Deinum '1103239' door Kamiel Deinum

EstlandTallinn

EstlandTallinn

Beleef de middeleeuwe

Kamiel Deinum

Van die oorspronkelijke stadsmuur van 2,4 kilometer staat in Tallinn nog 1,9 kilometer trots overeind. Daarnaast zijn ook de helft van de markante muurtorens intact gebleven. Ter vergelijking: in San Gimignano in Toscane dat er beroemd om is geworden, staan nog 14 middeleeuwse torens, in Tallinn maar liefst 26.

'1100261' door Kamiel Deinum '1100261' door Kamiel Deinum

MaleisiëKuantan

MaleisiëKuantan

Strand van Kuantan aa

Kamiel Deinum

Kuantan aan de oostkust van Maleisie en de stranden ten noorden van de stad zijn nog onontdekt door reisorganisaties en toeristen. Kuantan wordt in de reisgids van Lonely Planet zelfs helemaal niet genoemd. Het is er echter schitterend en je hebt de stranden bijna voor jezelf. Op de foto zit een Maleisische familie in de avondschemering. Ook de koeien zoeken even verkoeling aan het strand.

'1097651' door Kamiel Deinum '1097651' door Kamiel Deinum

CyprusPaphos

CyprusPaphos

Geniet van zon, zee e

Kamiel Deinum

De zon glinstert in het water, de golven rollen het strand op en terwijl we daar naar kijken wordt een koud drankje voor ons neergezet. Dit is zo’n plek waarbij je uren naar de zee kunt kijken en het niet erg vindt om een tijdje niets te doen en gewoon te genieten van een lunch en het uitzicht. De hippe strandtent ‘Sea You’ ligt langs de weg van Pafos naar Coral Bay op Cyprus, een paradijsje in de Middellandse Zee. Het hele jaar door schijnt er de zon, het heeft een schitterende kustlijn en overal kun je terecht in hippe strandtenten, goede restaurants en trendy uitgaansgelegenheden.

'1091866' door Kamiel Deinum '1091866' door Kamiel Deinum

NederlandOverijssel

NederlandOverijssel

Frankrijk in Borne...

Kamiel Deinum

Originele verfraaiing van een anders grijze buitenmuur. Een stukje Frankrijk in Oud Borne (Overijssel). Soms hoef je niet ver te reizen om een mediterrane foto te maken.

'1090976' door Kamiel Deinum '1090976' door Kamiel Deinum

CanadaBritish Columbia

CanadaBritish Columbia

Rustgevende natuur in

Kamiel Deinum

De natuur in Canada is een paradijs voor fotografie. Met name British Columbia. Op deze foto in The Kootenays werkt het meer letterlijk als een spiegel. Het landschap is 1 op 1 terug te zien in het meer.

'1090974' door Kamiel Deinum '1090974' door Kamiel Deinum

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Italie en wijn

Kamiel Deinum

Wijn neemt in Italië een belangrijke plaats in. De Chianti streek heeft vele leuke wijnwinkels waar ook geproefd kan worden. In Greve in Chianti kwam ik deze tegen: een leuke variatie op de evolutietheorie.

'1090884' door Kamiel Deinum '1090884' door Kamiel Deinum

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Toscane, een lust voo

Kamiel Deinum

Juist de combinatie van het landschap en de eeuwenoude stadjes, die als krenten in de pap in het landschap verspreid liggen, maakt Toscane tot een schilderachtige bestemming

'1090883' door Kamiel Deinum '1090883' door Kamiel Deinum

CanadaBanff

CanadaBanff

Station van Banff....

Kamiel Deinum

De goederentreinen zijn een ervaring op zich in Canada en Noord Amerika. Vooral vanwege hun lengte. Op het station van Banff midden in de Rocky Mountains (Canada) komen ze vlak langs je heen. Een fantastische plek om foto's te nemen.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door Barga
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik