British Columbia

British Columbia is een van de tien provincies van British Columbia en ligt in het uiterste westen van het land. Hoewel Vancouver in deze provincie ligt is dit niet de hoofdstad. Dat is namelijk Victoria, gelegen op Vancouver Island. British Columbia telt zeven nationale parken, waarvan Kootenay, Mount Revelstoke en Yoho de meest bekende zijn. Ook de vulkanische Anahimhotspot bevindt zich in British Columbia.
 

Informatie over British Columbia

Beste foto's & tips van British Columbia

'510870' door WKerkhof '510870' door WKerkhof

CanadaBritish Columbia

CanadaBritish Columbia

Helmcken Falls

WKerkhof

Op onze rondreis door British Colombia verbleven we een paar dagen dichtbij Wells Grey Provincial Park. Dit park heeft echt prachtige watervallen zoals deze, de Helmcken Falls. Vaak maak je een korte wandeling naar deze prachtige uitzichten. Verder weinig wildlife in dit park gezien, maar meer dan genoeg mooie watervallen, uitzichten en een prachtige alpine weide! Zeker de moeite waard om hier een paar dagen rond te rijden en wandelen!

'483554' door vulture1960 '483554' door vulture1960

CanadaBritish Columbia

CanadaBritish Columbia

Bald Eagle in the...W

vulture1960

Prachtige boottocht gemaakt door de Wetlands. Mooi weer, mooie landschappen en Wildlife en daarna aan de oever op een mooie plek heerlijk Picknicken.

'459956' door vulture1960 '459956' door vulture1960

CanadaBritish Columbia

CanadaBritish Columbia

Long Walk to Freedom

vulture1960

Mandela: Long Walk to Freedom is een biografische film uit 2013, We volgen hem vanaf zijn jeugd , door de heftige strijd tegen de apartheid. Zijn gevangenschap alweer zijn vrijlating tot aan zijn verkiezing als eerste democrtisch gekozen presidentschap! Deze mural van Scott Tobin ui Kelowna uit 2009 geeft voor mij precies aan waar de film voor staat. Vechten voor je pricipes en doorgaan tot je resultaat hebt geboekt ongeacht wat je ervoor moet doen, zonder anderen kwaad te doen. Deze uoral staat net als Nelson Mandela voor , kracht en eenheid! Scot Tobin is een van de bekendste graffiti artiesten in Canada. Thema van deze mural is eenheid!

Laat kaart zien

Laatste British Columbia artikelen