Groningen

Groningen is zowel de naam van de provincie als die van de provinciehoofdstad. De bekendste hotspot is de Martinitoren, maar ook het Groninger Museum, de Fraeylemaborg bij Slochteren en de hangende keukens van Appingedam zijn echte aanraders. Hou je van natuur, dan zijn Nationaal Park Lauwersmeer, de Hortus Haren en het groen van Westerwolde en het Westerkwartier zeer aantrekkelijk.

Beste foto's & tips van Groningen

'185861' door trijntje1 '185861' door trijntje1

NederlandGroningen

NederlandGroningen

Molen Goliath,...Eems

trijntje1

Een autentieke molen in het landschap bij de Eemshaven in Groningen - Molen Goliath staat temidden van de andere molens: de windmolens - waarmee de Eemshaven inmiddels mee vol staat..... Molen Goliath is zeker een bezichtiging waard. Het Groninger Platteland erom heen ook !

'492367' door jeannette '492367' door jeannette

NederlandGroningen

NederlandGroningen

Koolzaadroute

jeannette

Afgelopen zondag ben ik op zoek gegaan naar het koolzaad dat momenteel overal in noord Groningen in bloei staat. Volop kleine weggetjes met enorme knalgele velden, een schitterend gezicht!

'308181' door Sanderopreis '308181' door Sanderopreis

NederlandGroningen

NederlandGroningen

Molen tijdens mistige

Sanderopreis

Zondagmorgen. Al een korte nacht gehad door de zomertijd. En er dan vroeg uit om foto's te gaan maken. Makkelijk ging het niet, maar gelukkig was ik nog net op tijd om deze 'gouden' zonsopkomst bij de Noorder molen vast te leggen.