Guam beste reistijd

Het weer in Guam

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Guam te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Guam? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Guam

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Guam:De beste reistijd voor Guam is januari t/m maart. Met lekkere strandtemperaturen het hele jaar door hoef je alleen om de regen heen te plannen. Korte, hevige stortbuien kletteren vooral in oktober en november op de eilanden neer. De droogste periode volgt meteen daarop, van januari t/m maart. Dit is relatief, want ook dan valt er veel regen.


Reisadvies Guam: is Guam veilig?

Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.

Feestdagen
1 maart Herdenkingsdag, 29 september Manit Dag, 2 (2005) of 1 (2006) december Gospel Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Guam

Laat kaart zien

Laatste Guam artikelen

Met onze reisgids Guam ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en artikelen.