Verenigde Staten image

Verenigde Staten


Reviews

Verenigde Staten
Noord en Midden Amerika
Columbus Travel

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

* Welk cijfer geef je deze bestemming?
* Welke Columbus Factor geef je deze bestemming?
hoe bijzonder is deze plek en hoe ver ga je buiten de gebaande paden?
1. Platgelopen door massa's toeristen
2. Veel toeristen, maar nog te doen
3. Gebaand pad, maar toch rustig
4. Bestemming buiten de gebaande paden
5. Wauw, hier voel je je nog een echte ontdekkingsreiziger
Wanneer was je hier?
Je review moet minstens 150 en mag maximaal 1500 karakters bevatten. Momenteel zijn het 0 karakters.
Nog een pluspunt
Nog een minpunt
8
Verenigde Staten Asheville
GroetenTitia was hier 01 Aug 2020
THE GREAT SMOKY MOUNTAINS Toen ik laatst over de heide liep en de zon tussen de bomen zag glinsteren moest ik terugdenken aan onze tocht door de The Smokies. Het meest bezochte Nationale Park van Amerika.. en toch een plek die maar weinig Nederlanders aandoen op hun reis door Amerika. De bijna constante nevel boven de bergen is de basis van de naam van dit park op de grens van North Carolina, Georgia en Tennessee. Het lijkt alsof de bergen de vredespijp roken met de indianen uit de regio. De Cherokee-stam komt hier vandaan. In de zomermaanden wordt in het gelijknamige dorp, een openlucht theaterstuk opgevoerd over de strijd tussen de Cherokee en de Yankees. Helaas geen vrolijk verhaal maar wel een hele leuke manier om de geschiedenis te leren. Een absolute must-do. Het hele verhaal over deze trip lees je op; https://groetentitia.nl/verrassing-the-great-smoky-mountains/
Stad
  • Leuk te combineren met de muzieksteden
  • Indianen geschiedenis
  • Na elke tunnel een verrassend uitzicht
  • Prachtig licht tussen de bomen
  • Natuur
  • Geschiedenis
  • Geen
Review geplaatst op 2021-02-24
10
Verenigde Staten Colorado
Willemien was hier 31 Oct 2019
De Painted Mines Buiten de gebaande paden ligt een ongelooflijk mooi verborgen juweeltje met hoodoos en andere rotsformaties. Het is te vinden nabij het plaatsje Calhan in Colorado, ongeveer een uurtje rijden vanaf Colorado Springs. Met name de prachtige kleuren en vormen van het gesteente (meer dan 9000 jaar oud), door wind- en erosie ontstaan, zijn opvallend van spierwit, geel, vele tinten roze rood en bruinachtige kleuren. Het park ligt midden in de prairie en is ook vanaf de toegangsweg-ingang(en) niet te zien. Er zijn drie ingangen met parkeerplaatsen en deze staan goed aangegeven. Na een half uurtje lopen zie je dit paradijsje in de diepte liggen. Er zijn paden en door de geringe grootte kun je er niet verdwalen. Vooral met het mooie ochtendlicht blijf je fotograferen. Het is klein maar neem de tijd om al het moois (vooral de kleuren en vormen) in je op te nemen. De eerste bewoners gebruikten de kleurrijke klei voor het maken van verf; vandaar de naam Painted Mines. De toegang is gratis. Er is geen horeca, wel een toilet bij de eerste ingang. Zorg voor voldoende water en zonbescherming. Het park is gratis te bezoeken.
Regio
  • buiten de gebaande paden
  • gratis te bezoeken
  • heel rustig, weinig bezoekers
  • schitterende kleurrijke rotsformaties
  • verboden voor honden
  • bijna geen.
Review geplaatst op 2019-11-08
10
Verenigde Staten White-sands-np
Willemien was hier 30 Sep 2019
Het White Sands National Monument is een uniek mooi duingebied van 275 vierkante mijl van spierwitte fijne gipskristallen en niet zoals de naam doet vermoeden van zand. Het is een uniek landschap in de wereld. In de duinen zijn diverse korte trails uitgezet die heel goed te bewandelen zijn. Wil je de duinen ongerept zien kies dan voor de wat langere Alkali trail van 8 km. De witte gipsduinen zijn onbeschrijflijk wit in de felle zon en de lucht daarboven fel blauw. De trails zijn goed aangegeven zodat je niet kunt verdwalen. Voor de langere trail is wel een beetje conditie nodig want het gaat duin op en duin af. Het gips heeft een redelijk vaste structuur en er is goed op te wandelen. Neem voor de wandelingen voldoende water mee en bescherm je hoofd, huid en de ogen tegen de felle zon. Aan te raden is het visitorcentrum te bezoeken, waar je o.a. een video over het park kunt bekijken. Tevens kun je hier het ranger programma bekijken. Geen zin in wandelen, geen probleem, het uitzicht vanaf een duin is al geweldig. Voor kinderen zijn er sleetjes te huur zodat zij van de duinen kunnen roetsjen. Er zijn voldoende beschutte picknicktafels. Het park ligt dicht bij de plaats Alamogordo in New Mexico waar voldoende overnachtings- en eetgelegenheden zijn. De entree is 25 dollar per voertuig. Aan te raden is een America the Beautiful pas aan te schaffen ad 80 dollar waarmee je alle nationale parken kunt bezoeken en deze pas is een jaar geldig.
Regio
  • ook voor kinderen erg leuk
  • uitgezette wandelingen
  • uniek landschap
  • geen
Review geplaatst op 2020-01-19
9
Verenigde Staten New Mexico
Willemien was hier 30 Sep 2019
Bezoek het centrum van de Acoma Indianen Van verre zie je het dorp al liggen, hoog boven op een tafelberg van 112 meter hoog. Pueblo Acoma, in de staat New Mexico, is het centrum van de Acoma indianen. Het dorpje dat nog wordt bewoond door deze native americans ligt op een rots en is met één toegangsweg met de buitenwereld verbonden. Wil je het dorp bezoeken dan kun je in het bezoekerscentrum centrum een arrangement boeken: busvervoer en gids inclusief een permit om foto’s te maken. Je mag niet zelf met de auto naar boven. De indiaanse gids vertelt alles over de geschiedenis van het dorp: het leven van de indianen voor de komst van de Spaanse conquistadores, de onderdrukking door de Spaanse militairen, de rol van de Franciscaanse geestelijken en tenslotte hoe het leven er in de pueblo er nu aan toe gaat. Iets wat me bij gebleven is, is dat in elke familie een vrouw de baas is en ook eigenaar van alles is tot ze sterft. Daarna gaat alles over naar het jongste meisje in de familie. De huizen zijn dicht op elkaar gebouwd en meerdere lagen op elkaar. Met grote ladders klimmen de bewoners naar de ingang van de woning. In het dorpje zijn veel kraampjes met handwerk en aardewerk. Naar beneden kun je weer met de bus maar ook klauterend via een steile, in de rots uitgehouwen trap, zoals de bewoners het vroeger deden.
Regio
  • bezoekerscentrum met veel informatie o
  • lhet dorp ligt in een uniek landschap boven op een berg
  • wordt veel verteld over het leven van Indianen
  • verplicht met een gids door het dorp te wandelen als je dat een minpunt kunt noemen.
  • geen
Review geplaatst op 2020-02-13
8
Verenigde Staten New Orleans
Nick_VL was hier 01 Sep 2019
Ondertussen de tweede keer ik deze stad bezocht en hoe meer ik hier kom, hoe beter mijn mening van deze stad wordt. De eerste keer ergerde ik mij mateloos aan de drukte op Bourbon Street, maar de tweede keer leer je hier over te kijken. Ook heeft deze stad veel meer te bieden dan enkel deze straat. De French Quarter is gevuld met een rijke geschiedenis en staat vol met spookhuizen en voodoo rituelen. Maar er is meer dan enkel deze buurt. Dit heb ik tijdens mijn tweede bezoek ook gemerkt. Magazine Street en Frenchmen Street zijn hier een perfect voorbeeld van. Wandel rustig door de villa's op Magazine street en bezoek enkele van de winkeltjes die hier prominent aanwezig zijn. Buiten de cultuur staat deze stad ook bekend om hun goed eten. Geniet van Cajun in de French Quarter of proef een echte PoBoy of Muffuletta in een typische keuken van Louisiana. Deze stad heeft veel te bieden, gaande van kunst en cultuur tot een gastronomische sensatie.
Stad
  • goed eten
  • veel cultuur
  • wegenwerken
  • Druk
Review geplaatst op 2020-07-06
7
Verenigde Staten Yellowstone NP
Feathergraphy was hier 31 Aug 2019
Yellowstone is op zichzelf een geweldig mooi park en voldoet aan de verwachtingen qua natuur. Maar qua toeristen zul je hier je best moeten doen om rustige plekjes te vinden. Midden op de dag kan je gewoon in een file terechtkomen op de weg en bij de hoofd bezienswaardigheden sta je soms in een menigte waar je u tegen zegt. Maar het goede nieuw is als je vroeg in de ochtend komt en buiten de gebaande paden komt, kun je rustig je gang gaan. Wij kwamen 's ochtends vroeg bij de Noord-Oostelijke ingang erin (Die is op veel momenten rustiger dan de zuidelijke ingang) En door het tijdstip was er bijna nog niemand op de weg en konden we rustig bizons fotograferen. Geweldige ervaring, zeker aan te raden! Ook bij een bekende waterval 'the tower falls' was het enorm druk. Alleen ik heb daar een pad gevonden wat niet meer in gebruik was bij de gewone toerist, maar voor de avonturier nog wel gebruikt kon worden. Ik heb het gehele pad (zover je het nog een pad kon noemen) geen mens tegengekomen.
Highlight
  • Heel divers in natuur en super mooi
  • Als je goed kijkt kun je wat rustigere paden vinden
  • Geweldige kudde bizons
  • Bij een vroegertje kun je nog rustige wegen vinden
  • De hoofd bezienswaardigheden worden overspoelt met toeristen
  • Drukke wegen. Opletten met spitsuren
Review geplaatst op 2019-11-11
10
Verenigde Staten Yosemite NP
Vanessavermunt was hier 31 Aug 2019
Nooit geweten dat bomen zo lekker kunnen ruiken! Doe zeker in Yosemite de Sentinel Dome Walk en ruik aan de Jeffreys Pine die daar veel voorkomt. De stam van de boom is (donker)rood met een bruin schors patroon. Zoek een wat grotere scheur in de stam en ruik eraan. Zeker weten dat je een soort karamel-achtige/butterscotch geur zult ruiken. Let op: verwar de Jeffreys Pine niet met de Pondorosa boom. Deze lijkt op de Jeffreys Pine, maar heeft niet dezelfde (sterke) geur en komt veel vaker voor in Yosemite.
Highlight
Review geplaatst op 2020-01-22
9
Verenigde Staten Petersburg-alaska
Dreamer666 was hier 01 Aug 2019
Petersburg, door de lokale bevolking Little Norway genoemd, is een klein stadje in zuid-oost Alaska. Het is enkel bereikbaar door boot of vliegtuig en de inwoners houden zich vooral bezig met visvangst. Het werd gesticht door een Noor en dat kan je zien aan de huisjes en straatnamen. Er is maar beperkte accommodatie en je kan hier de echte sfeer van het leven in Alaska opsnuiven zonder horden van toeristen tegen te komen. Daarom is het zeker aangeraden om toch geruime tijd voor je reis te reserveren. Hoogtepunten zijn de pittoreske houten paalwoningen, die bij vloed in het water komen te staan, en de mooie vissershaven. Vooral bij zonsondergang en zonder wind kan je hier mooie foto’s maken met de reflecties in het water. Je kan ook een boottocht maken om te vissen, wildlife te observeren, en de bekende LeConte gletsjer te bezichtigen. Vergeet ook zeker niet om de lokale vis te gaan proeven in 1 van de lokale eetgelegenheden. Voor ons was het een verademing om eens rustig te kunnen rondlopen zonder al die drukte die er in de toeristische trekpleisters heerst in Alaska. De locals zien je hier nog graag komen en maken graag een praatje met je. Een paar dagjes is echter wel ruim voldoende.
Stad
  • excursie naar LeConte gletsjer
  • mooie natuur
  • authentiek
  • pittoresk
  • buiten gebaande paden
  • heel rustig
  • weinig accommodatie
  • moeilijker te bereiken
Review geplaatst op 2020-04-04
10
Verenigde Staten Alaska
Dreamer666 was hier 08 Jul 2019
Knik Glacier vind je op zo'n 80km ten oosten van Anchorage en 20km vanaf Palmer (Alaska) aan de noordelijke rand van de Chugach Mountains. De gletsjer zelf is zo'n 40km lang en 8km breed, de gletsjermuur is 130m lang en komt uit in de Knik Rivier. De Knik Rivier ligt dan ook vol met ijsblokken die afgekalfd zijn van de gletsjermuur. Dit is echt wel buiten de gebaande paden want wegen ernaartoe zijn er niet. Je kunt deze gletsjer ontdekken door een avontuurlijke tour te boeken bij Knik Glacier tours. Het eerste stuk is een "Alaska safari" met een monstertruck . Je rijdt door rivieren en prachtige bossen waar je enorm veel kans hebt om elanden te spotten. We hebben er hier wel 10 gezien. Na het ritje met de monstertruck kom je aan op Glacier Island, van hieruit stap je over in een jetboot en vaar je langs de ijsblokken naar de gletsjer toe. Ze brengen je aan land waar je de gletsjer en het ijsmeer kunt bewonderen. Deze tour is zeker een must als je in Alaska bent. De locatie werd gebruikt voor verschillende films zoals “Star Trek V” and “Avalanche.”
Regio
  • Mooie gletsjer met veel afkalvingen
  • Avontuurlijke tocht voor heel het gezin
  • Heel veel kans om elanden te zien
  • Mooie natuur
  • Niet toeristisch
  • minder interessant voor mensen met nek of rugklachten
  • wisselvallig weer
  • Zelf niet bereikbaar
Review geplaatst op 2020-11-10
10
Verenigde Staten Anan-bear-creek
Dreamer666 was hier 01 Jul 2019
Vanuit Wrangell kun je met Alaska Vistas naar Anan Creek. Dit is een onderdeel van het Tongass NF. Het aantal bezoekers is beperkt tot 60 per dag. De permits worden geregeld door Alaska Vistas. Je vertrekt ’s morgens met een 1 uur durende jetboat tocht tot aan het begin van het wandelpad waar je een korte briefing krijgt van de rangers. Vervolgens maak je in groep en onder begeleiding van een gewapende gids een wandeling van 1 km over een aangelegd en goed onderhouden pad tot aan een afgebakend platform. Naast het platform is er ook nog een schuilhut gebouwd niet ver boven het water, waar je echt een heel mooi zicht hebt op de vissende zwarte beren en zeearenden. Om te veel volk in de schuilhut te vermijden wordt er door de rangers gewerkt met een tijdslot van 30 min waardoor iedereen evenveel kans krijgt. Als je geluk hebt, en er niet veel volk is, kan je regelmatig naar beneden in de schuilhut. Het grote voordeel bij Alaska Vistas is, dat we 5u hebben kunnen doorbrengen bij de beren terwijl je met de andere bedrijven slechts 2u op het platform kunt blijven en dit voor dezelfde prijs. We zijn super blij dat we dit met hun gedaan hebben. Heel vriendelijke en professionele mensen en zeker een aanraden voor wie dit wil doen. Het kost 340$ per persoon met Permit inbegrepen. Niet goedkoop maar het is dan ook Alaska. Het is wel aangeraden om dit al een jaar op voorhand vast te leggen. Het is zeer populair en de plaatsen zijn vlug volzet !!!
Highlight
  • heel veilig op het platform
  • toiletten aanwezig
  • schuilhut
  • prachtige groene mossen
  • veel zeearenden van kortbij
  • enorm veel zwarte beren
  • het regent vaak
  • de prijs
Review geplaatst op 2020-03-22
10
Verenigde Staten
Dreamer666 was hier 01 Jul 2019
Sitka (Alaska) ligt aan de westkust van Baranofeiland. Het stadje is gesticht door de russen. Die hebben in 1804 de originele bewoners nl de Tlingit, verdreven naar de andere kant van het eiland. De winkeltjes verkopen dan ook veel russische spullen. In Sitka is er heel wat te beleven. Zo kun je wandelen in Sitka National Historical Park, met zijn prachtige totempalen verspreid in een bos. Het is eigenlijk het slagveld van de strijd tussen de russen en Tlingits. Wel altijd opletten voor de beren die je hier kunt tegen komen. Nog een highlight is fortress of the bear. Normaal ben ik geen voorstander van dierentuinachtige toestanden, maar de mensen hier zijn zo gedreven en houden enorm van dieren. De beren die je hier vindt zijn achtergelaten cubs die ze groot brengen en gewonde/zieke beren. Ze werken samen met het "Alaska Department of Fish & Game ", om hopelijk in de toekomst de beren terug vrij te laten. De hoofdattractie zijn toch wel de boottochten die je hier kunt doen. Je kunt kiezen uit een 2.5u of 5u durende tour. Je ziet hier kuifpapegaaiduikers, gehoornde papegaaiduikers, zeeotters, neushoornalken, zeehonden, bultrugwalvissen en zoveel meer. Een aanrader is Gallant Adventures. Dit bedrijf wordt gerund door de local Paul, die met zijn bootje max 6 mensen meeneemt op avontuur. Hij is enorm gedreven, super enthousiast en doet alles wat mogelijk is om je midden in de actie te brengen.
Regio
  • prachtig gebied
  • veel wildlife
Review geplaatst op 2020-03-29
9
Verenigde Staten Yellowstone NP
CorrieKetelaar was hier 30 Jun 2019
Dit park verdient het om op ieders bucketlist te staan. Wanneer je een rondreis VS maakt dan mag je Yellowstone NP zeker niet overslaan. Dit is niet alleen “a place to be” maar ook zeer zeker “a place to see”, zelden zo iets moois gezien. Dit park heeft zoveel te bieden! Alleen al met betrekking tot het wildlife, zoals een Elk kudde, bizons, zwarte beren, grizzly beren en adelaars. Geloof het of niet, maar we hebben al deze dieren in de 3 dagen die we er verbleven gespot, alleen de wolven lieten zich niet zien. Daarnaast is dit park ook heel kleurrijk met zijn warmwaterbronnen en geisers waar je langs kunt wandelen en op bepaalde tijdstippen ziet spuiten, een echt spektakel, wat een natuurkracht! En niet te vergeten de Canyon, waar je mooie hikes kunt maken langs de south rim en Uncle Tom’s Trail, alwaar je onderaan gekomen een fantastisch uitzicht hebt op de canyon. Onvoorstelbaar wat er allemaal door de jaren heen door natuurkrachten kan ontstaan. En dan nog een pluim voor de expositie in het visitor center in Old Faithful, deze is ontzettend goed verzorgd en interessant.
Highlight
  • Mooie kleuren in het landschap
  • Goede mogelijkheden om wildlife te spotten
  • Fantastisch park
  • In de zomermaanden erg druk
Review geplaatst op 2019-12-30
9
Verenigde Staten Utah
Henneke was hier 03 May 2019
Cottonwood Canyon Road is een onverharde zijweg van de hw 89 tussen Page en Kanab. Wij reden deze weg als route van Page naar Bryce. 45 mijl goed te rijden zandweg, echter met slecht weer vaak onbegaanbaar. De conditie van de weg kun je opvragen bij een rangerstation in Big Water. 4x4 is niet echt nodig, wij reden met een high clearance auto en dat ging prima. De weg begint met wat grijs landschap, maar in mei stond hier wel veel in bloei. De Cottonwood Creek gaat een tijd gelijk op met de route en de weg wordt steeds mooier, tamarindes langs het water links, bloeiende cactussen rechts én een prachtige rotsachtige omgeving. Je kunt een kudde koeien tegenkomen en daar zaten een paar echte longhorns tussen. Het eerste stuk van de route wordt wat ontsierd door elektriciteitsmasten, later minder in beeld. Na zo'n 25 mijl gaat de weg verder bergopwaarts en op het hoogste punt heb je plots een prachtig uitzicht op de naar beneden slingerende weg met prachtige rode rotsen aan weerszjjden. Werkelijk adembenemend mooi! Er zijn langs de route ook diverse mogelijkheden om een trail te lopen, o.a. door een mooie canyon. Langzaam wordt het landschap wat 'gewoner' en groene bomen en struiken domineren het landschap. Dan, na ca.40 mijl is daar opnieuw een verrassing: er torenen hoge lichtgekleurde rotsen boven het groen, Grosvenor Arch, prachtige rotsen, waarvan sommigen mooie arches, natuurlijke bogen, hebben. Heerlijk om hier doorheen te dwalen. Kortom een prachtige route. Gewoon doen!
Regio
  • Natuurschoon
  • Mooie trails te wandelen
  • Prachtige omgeving
  • Rustige, stille weg
  • Bij slecht weer niet te rijden of alleen 4x4
  • In het begin ontsierende electriciteitsmasten
Review geplaatst op 2021-04-26
9
Verenigde Staten Nevada
Henneke was hier 18 Apr 2019
Whitney Pocket, een onbekend stukje landschap in Nevada. We hebben hier over gelezen op een Amerika site en wilden dit zelf wel eens ontdekken. Vanaf de Interstate 15 bij het plaatsje Mesquite sla je af, steekt de Virgin River over en volg je de Gold Butt Byway. De weg is ooit geasfalteerd geweest, maar nu vol gaten en kuilen. Snelheid kun je hier niet maken, maar is ook zeker niet de bedoeling. Het landschap is mooi, weids, veel soorten cactussen. Na veel fotostops kwamen we, 30 mijl verder weer op een goed stukje weg. Hier begint ook al het prachtige rotsgebied van Whitney Pocket. Er is een kleine parkeerplaats. Stop hier gewoon en dwaal tussen de rode en gele rotsen, langs de cactussen en joshua trees en geniet van de stilte! Hier heerst totale rust. Het gebied is niet heel groot, dus te doen als tussenstap op je route van bijvoorbeeld Valley of Fire naar Zion NP. Vanaf Whitney Pocket kun je wel nog verder via onverharde weg naar Little Finland, ook zo'n bijzonder gebied. Stond op ons programma van 2020, maar hopen we alsnog te kunnen doen in 2022. Voor nu waren wij zeer gelukkig bij het prachtige Whitney Pocket.
Regio
  • Veel hagedissen gespot hier
  • De weg er naar toe is al genieten
  • Prachtige rotsen en vegetatie
  • Totale rust en eenzaamheid
  • De weg is behoorlijk slecht, tempo aanpassen!
Review geplaatst op 2021-08-26
9
Verenigde Staten Asheville
Vulture1960 was hier 31 May 2018
Asheville in North Caroline. Ik had er nog nooit van gehoord. We kwamen er na een prachtige rit door de Great Smoky Mountains in de Appalachen. Asheville is een stad met bijna 70.000 inwoners. Wij vonden het een hippiestad. Er heerst een gezellige ongedwongen sfeer. Dat zie je ook terug in de winkeltjes, restaurants en galerieën. Gelukkig heeft daar de globalisering in de winkelstraat nog niet plaatsgevonden. Je vind er veel winkels met kunst, souvenirs uit het flower power tijdperk maar ook winkels waar je spulletjes kunt kopen om te blowen. Ik heb er een paar prachtige T-shirts gekocht. Wij hebben de stad op met de benenwagen ontdekt dat is makkelijk te doen. Er zijn ook vele mooie gebouwen te zien zoals het stadhuis, het Battery Park Hotel, het Jackson-gebouw, de St. Lawrence-basiliek of de victoriaanse huizen in het Montford. Je kunt ook rondleiding door het grootste woonhuis van Amerika, Biltmore Estate (250 kamers) dat eigendom was van de familie Vanderbilt. Als je avontuurlijk ingesteld bent is erg ook genoeg te doen. In het centrum van de stad is een klimmuur. Je kunt raftend of tubend de Nantahayla rivier af. Je kunt er ook fietsen huren. Als je lekker en gezellig wilt eten is de Tollivers Crossing Irish Pub een echte aanrader. Jaarlijks in juni organiseert AshevilleFM.org een festival met veel country en grass muziek, dans workshops en ook een markt. Erg leuk om mee te maken. Asheville zeker een bezoek waard.
Stad
  • Mooie (groene) omgeving
  • Avontuurlijke activiteiten
  • Flower power sfeer
  • Historische gebouwen
  • Gezellige stad
  • entree Biltmore Estate is (te) prijzig
Review geplaatst op 2018-12-16

TOP REISAANBIEDINGEN

Eilandhoppen in Hawaii

NBBS Reizen

Eilandhoppen in Hawaii

Ontdek Oahu, The Big Island Hawaii en Maui tijdens een leuke island hopping reis. Je kunt deze reis uitbereiden naar 13 dagen inclusief Kauai. Combineer met Californië!

indiv. reis - Excl. vlucht - 10 dagen vanaf €1294
Een reis door het Wilde Westen

NBBS Reizen

Een reis door het Wilde Westen

Maak kennis met Texas, The Lone Star State. Reis met een huurauto naar bruisende muzieksteden en verrassende natuurgebieden en verblijf op een ranch.

indiv. reis - Incl. vlucht - 16 dagen vanaf €1773
Roadtrippen in The Deep South

NBBS Reizen

Roadtrippen in The Deep South

De zuidelijke staten zijn bekend vanwege de gastvrijheid en de indrukwekkende muzikale geschiedenis. Maak een roadtrip langs onder meer New Orleans, Memphis en Nashville.

indiv. reis - Incl. vlucht - 16 dagen vanaf €1836
Mooie autorondreis vanuit Boston

NBBS Reizen

Mooie autorondreis vanuit Boston

Maak per huurauto een rondreis door de glooiende landschappen van New England, langs lieflijke stadjes en beboste heuvels. Deze chamante regio is het mooist in de herfst.

indiv. reis - Incl. vlucht - 11 dagen vanaf €1199
Ontdek Oregon & Washington State

NBBS Reizen

Ontdek Oregon & Washington State

Een grillige kustlijn, ruwe bergketens, gletsjers en regenwouden kenmerken de natuur van Oregon en Washington. Verken deze weinig bezochte staten per huurauto vanuit Seattle.

indiv. reis - Incl. vlucht - 17 dagen vanaf €1588
Roadtrip van Seattle naar Denver

NBBS Reizen

Roadtrip van Seattle naar Denver

Reis met een huurauto van Seattle naar de nationale parken in de Canadese Rockies. Terug in de VS bezoek je de mooiste plekken van Montana, Wyoming en Colorado. 

indiv. reis - Incl. vlucht - 19 dagen vanaf €1633