Vaticaanstad image

Vaticaanstad


Populaire bestemmingen

Vaticaanstad
Europa
Pimwestenberg

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Steden, regio's en highlights in Vaticaanstad

Vaticaanstad kent tal van plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken. Wil je weten waar je binnen Vaticaanstad naartoe moet en wat je echt niet mag missen? Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste regio's, steden en bezienswaardigheden in Vaticaanstad. Waar gaat jouw volgende vakantie naartoe?

Wat zegt de community

(1)
Bekijk reviews >

Van onze community

Rome from above
Rome from above
Vaticaanstad
YurivS

Praktisch

 • Check het actuele reisadvies voor Vaticaanstad van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Let goed op in welke regio’s van Vaticaanstad dit advies geldt. Dit hoeft niet overal hetzelfde te zijn. Het advies wordt dagelijks bijgewerkt. Je blijft echter verantwoordelijk voor je eigen veiligheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke problemen veroorzaakt door informatie op deze site. 

  Reizen en corona

  Check het actuele overzicht van reisrestricties in verband met het coronavirus voor elk land ter wereld. Dagelijks bijgehouden door de IATA (International Air Transport Association). 

 • Munteenheid: euro (EUR). De waarde van de munt is onderhevig aan fluctuaties dus check voor je vertrek de wisselkoers.

 • Stekker type CStekker type FStekker type L
 • Tijdsverschil: geen tijdsverschil
  De hoofdstad van Vaticaanstad is Vaticaanstad.
  Het oppervlak van Vaticaanstad is 0,44 km².
  De gesproken taal/talen: Italiaans, Latijn.