Málaga

In de omgeving van de stad Málaga valt veel te zien: natuurparken, mooie berggebieden en de bekende witte dorpen. Alles gaat hier in een gemoedelijk tempo, de ideale omstandigheden dus om te onthaasten. Málaga ligt in Andalusië aan de Costa del Sol. Hoewel de meesten hier komen om te genieten van zon, zee en strand is de stad zelf ook een bezoek waard. Zo kun je naar het Museo Picasso, het Alcazaba en de Kathedraal van Málaga.

Informatie over Málaga

Beste foto's & tips van Málaga

'511114' door Jeanne '511114' door Jeanne

SpanjeMálaga

SpanjeMálaga

Sfeervolle stad

Jeanne

Malaga is een bezienswaardige stad, prachtige koloniale gebouwen en sfeervolle pleinen met terrassen. Smalle straatjes en patio's waar intieme restaurantjes zijn gevestigd nodigen je uit naar binnen te gaan. Een paar dagen toeven in deze stad, is geen straf!!

'501003' door andresenmarianne '501003' door andresenmarianne

SpanjeMálaga

SpanjeMálaga

Flamingo’s

andresenmarianne

Laguna Fuente de Piedra is een natuurreservaat het enige zoutmeer in Spanje dat in de zomer niet geheel uitdroogt. dat zich op een uur rijden van Málaga bij de plaats Fuente de Piedra, in het noordwesten van de provincie Málaga.

'492570' door Zandkorrel '492570' door Zandkorrel

SpanjeMálaga

SpanjeMálaga

Boulevard

Zandkorrel

Bij de naam 'Málaga' kreeg ik altijd visioenen van bakkende strandgasten en zuipende jongeren. In werkelijkheid is het een heel aangename stad, met een gezellig historisch centrum en een hippe, nieuw ogende boulevard. Dat laatste zie je op de foto.

Laat kaart zien

Laatste Málaga artikelen

De 10 meest gevaarlijke wandelroutes

Wandelen in het bos of park kan leuk zijn, maar echt spannend is het niet. Als je avontuurlijk bent ingesteld, zou je misschien een van deze wandelroutes moeten uitproberen. Durf jij het aan?

Wandelen in het bos of park kan leuk zijn, maar echt spannend is het niet. Als je avontuurlijk bent ingesteld, zou je misschien een van deze wandelrou...