West Oekraine beste reistijd

Het weer in West West Oekraine

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor West West Oekraine te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in West West Oekraine? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor West West Oekraine

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in West West Oekraine:De beste reistijd voor West Oekraine is mei, juni en september. Een typisch Oost-Europees klimaat heeft het binnenland van West Oekraine: koude winters en hete zomers. De kust van de Zwarte Zee heeft wel een verrassing in petto: een mediterraan tot subtropisch klimaat. ’s Zomers is het echter wel propvol op het strand.


Reisadvies
Voor West Oekraine geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
23 februari Dag van het leger, 9 mei Overwinningsdag, 28 juni Dag van de Grondwet, 24 augustus Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over West Oekraine

Beste foto's & tips van West Oekraine

'164843' door melos '164843' door melos

OekraïneWest Oekraine

OekraïneWest Oekraine

The Master of the...F

melos

Morning in the Carpathians Mountains. Polonina Borzhava - 1330 m. above sea level

'458271' door agrotewal '458271' door agrotewal

OekraïneWest Oekraine

OekraïneWest Oekraine

De tunnel van de...li

agrotewal

Gisteren heb ik een foto geplaatst van the tunnel of love, waarbij de locomotief de hele tunnel aan het zicht onttrekt, vandaag toch nog maar eentje waarbij de tunnel goed te zien is. Dankzij een artikeltje van Columbus hebben we deze bijzondere plek bezocht.

'457491' door agrotewal '457491' door agrotewal

OekraïneWest Oekraine

OekraïneWest Oekraine

Dorpen onderweg

agrotewal

Dit bijzondere kerkje kwamen we onderweg tegen. Vaak is het niet mogelijk om te stoppen omdat er verkeer achter je rijdt en moet ik vanuit het raampje de foto maken.

Laat kaart zien