Lviv

Lviv is een stad in het westen van Lviv die ook onder een aantal andere namen bekend is of is geweest. Cultuurhistorisch gezien, is Lviv een van de belangrijkste steden in Midden-Europa. De vele bevolkingsgroepen die er gewoond of geheerst hebben, hebben allemaal hun sporen nagelaten en in het centrum staan allemaal monumenten in de meest uiteenlopende stijlen.

Informatie over Lviv

Beste foto's & tips van Lviv

'440725' door agrotewal '440725' door agrotewal

OekraïneLviv

OekraïneLviv

Schrijnend

agrotewal

In de buurt van de oude stad Lviv, kwamen we deze mooie kerk tegen. Ik vond het heel schrijnend om te zien hoe arm de mensen waren, maar toch had iedere dorp een kerk. Soms een oude kerk, maar ook heel vaak een nieuwe. Vreemd toch dat het geloof voor het dagelijkse leven gaat.

'445650' door agrotewal '445650' door agrotewal

OekraïneLviv

OekraïneLviv

Een oude bekende!

agrotewal

Heel bijzonder vond ik het om vorige maand in Lviv dezelfde vrouw op precies dezelfde plek terug te zien, als in mei van dit jaar. Weer bij de oude telefoon alsof ze zit te wachten op een telefoontje. Ze heeft alleen een bril op.

'454509' door agrotewal '454509' door agrotewal

OekraïneLviv

OekraïneLviv

De schone slaapster?

agrotewal

Slechts een straatje verder dan de sprookjes fee, lag deze schone slaapster. Al zijn bezittingen in een paar tassen, hoe groot kunnen tegenstellingen zijn? Ook dit is een dagelijks beeld in Lviv.

Laat kaart zien