Kinderdijk beste reistijd

Het weer in Kinderdijk

Of je nu van plan bent om een stedentrip te maken of te genieten van een strandvakantie: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Kinderdijk te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Kinderdijk? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden en vermijd je de regentijd.
 

Beste reistijd voor Kinderdijk

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Kinderdijk:De beste reistijd voor Kinderdijk is mei t/m september. Ondanks de drie heersende klimaatsoorten, kent Kinderdijk geen extreme weersomstandigheden. De winters zijn niet schrikbarend koud, de zomers niet puffend heet. De meeste regen valt in de zomermaanden juli en augustus, wonderbaarlijk genoeg zijn dat ook de maanden waarin je de meeste kans hebt van de zon te genieten.


Reisadvies
Voor Kinderdijk geldt een positief reisadvies.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

Informatie over Kinderdijk

Beste foto's & tips van Kinderdijk

'499983' door Simmes Jan '499983' door Simmes Jan

NederlandKinderdijk

NederlandKinderdijk

Zomeravond in...Kinde

Simmes Jan

In de eerste week van juli, tijdens een van die bloedhete dagen, waren we in de buurt van Kinderdijk. We zijn ernaartoe gefietst en hebben er rondgewandeld en ik kan me voorstellen dat de vele toeristen dit niet willen missen. Het was ook nog eens een prachtige avond met een kleurrijke zonsondergang. Kinderdijk 1 juli 2015.

'505823' door sgtravel '505823' door sgtravel

NederlandKinderdijk

NederlandKinderdijk

Verlichte molens...ki

sgtravel

Deze week zijn de molens van Kinderdijk, in de avonduren mooi verlicht. Dit gebeurd maar één week per jaar, dit jaar dus van 7 tm 12 september, tussen 20:30 en 23:00. Tevens varen er 2 rondvaartboten rond, zodat je de molens ook vanaf het water kunt bekijken Mocht je dit na 12 september lezen, volgendjaar heb je weer een nieuwe kans voor mooie plaatjes te schieten !!!

Laat kaart zien