Flevoland Artikelen & Blogs

Video

Wauw: de nieuwe wildernis. Nederland op zijn mooist

Gepubliceerd: 07 aug 2016 1
Avonturiers reizen de wereld rond op zoek naar bijzondere en adembenemende natuur. Maar wist je dat je dit ook dichterbij huis kan vinden? Bezoek bijvoorbeeld eens de Oostvaardersplassen in Flevoland.


Je vindt hier ruige natuur en prachtige dieren zoals vossen, ganzen, ijsvogels, herten en zelfs wilde Konikpaarden en Heckrunderen. De Oostvaardersplassen heeft vrij weinig begroeiing en is daardoor schaars aan voedsel. De dieren moeten hierdoor echt vechten voor hun bestaan. De Oostvaardersplassen kent zijn eigen ritme. Ben je na het zien van deze trailer benieuwd geworden? Bekijk dan de prachtige beelden van de volledige documentaire De nieuwe wildernis ( te koop op dvd) of breng het gebied een bezoek.


deel dit artikel met je vrienden:
 

1 reactie(s) bij "Wauw: de nieuwe wildernis. Nederland op zijn mooist"

  • profile image comment

    Dit lijkt me toch erg oud nieuws of zie ik iets over het hoofd?

    Door TravelGoom • geplaatst op 2016-08-23 20:00:33

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Maak kennis met 3 inspirerende reislustige ouders

Een droom die werkelijkheid is geworden: deze inspirerende ouders verdienen geld door de wereld rond te reizen en online hun ervaringen en tips te delen. Hoe hebben hun kinderen hun leven veranderd?

Een droom die werkelijkheid is geworden: deze inspirerende ouders verdienen geld door de wereld rond te reizen en online hun ervaringen en tips te del...

Columbus Travel Awards: dit zijn de winnaars van de Oscars van de reiswereld

Tijdens een feestelijke show op 18 februari in het Sir Adam Hotel te Amsterdam zijn de Columbus Travel Awards, de Oscars van de reiswereld, uitgereikt. De Awards zetten bijzondere reizigers en reisprestaties van het afgelopen jaar in het zonnetje. 

Tijdens een feestelijke show op 18 februari in het Sir Adam Hotel te Amsterdam zijn de Columbus Travel Awards, de Oscars van de reiswereld, uitgereikt...

Finse amateurfotografen ontdekken nieuw noorderlicht (en daar is een sprookjesachtige video van)

De droom van vele reizigers om een nieuw natuurfenomeen te ontdekken is werkelijkheid geworden in Finland. Amateurfotografen hebben samen met Finse wetenschappers een nieuwe variant van het noorderlicht ontdekt.

De droom van vele reizigers om een nieuw natuurfenomeen te ontdekken is werkelijkheid geworden in Finland. Amateurfotografen hebben samen met Finse we...