Noordland Oost image

Noordland Oost


Beste reistijd

Noordland Oost
IJsland
Wereldontdekkers

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Noordland Oost

Het weer in Noordland Oost

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Noordland Oost te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Noordland Oost? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Noordland Oost

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in IJsland:De beste reistijd voor Noordland Oost is mei en september. Van december t/m april ligt op IJsland een dik pak sneeuw.  Het toerisme op IJsland komt vanaf april langzaam op gang wanneer de sneeuw het eerste zonnetje ziet en de dagen weer wat langer worden. Juni t/m augustus zijn de drukste maanden in IJsland, waarbij het hele eiland bereikbaar is. De zomers zijn helder en meestal niet warmer dan 17°C. Mei en september zijn de beste reistijden: vaak helder weer en nog niet zo druk.