7 meter lange python eet vrouw LEVEND op image

7 meter lange python eet vrouw LEVEND op

Bij deze vermissing in Indonesië school er geen addertje maar een zeven meter lange python onder het gras … Dit zijn de schokkende details en beelden.


Deze kom je liever niet in het wild tegen ... (Foto: Sponchia, Pixabay)

In een poging om de vermiste 54-jarige dorpsbewoonster Wa Tiba terug te vinden stuitten de circa honderd dorpsbewoners eerst op haar sandalen en machete, en dertig meter verderop op een zeven meter lange python die er nogal opgeblazen uitzag. Het kón haast niet anders dan dat Wa Tiba ten prooi was gevallen, zo oordeelden de dorpsbewoners. Ze doodden de slang daarom, sleepten hem weg uit de akker en sneden zijn buik open. Het gruwelijke vermoeden bleek gerechtvaardigd: de vrouw werd met kleren en al aangetroffen in de maag van de slang. Ze moet levend zijn opgegeten. Het voorval op het Indonesische eilandje Muna, dat tot Sulawesi behoort, zorgde voor veel commotie. Veel bewoners durven hun dichtbegroeide tuinen niet eens meer in. Het was niet de eerste keer dat iemand in Indonesië werd opgegeten door een python. Vorig jaar nog werd een boer opgeslokt en in 2013 was een veiligheidsagent hetzelfde lot toebedeeld. 

Waarschuwing: de volgende beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Om deze content te zien moet u marketing en statistieken cookies accepteren. Klik hier om uw voorkeuren te wijzigen, na het wijzigen kunt u de pagina verversen