Tarangire

Het Tarangire National Park ligt langs de rivier Tarangire, op ongeveer anderhalf uur rijden van Arusha. Met ongeveer 550 verschillende vogelsoorten is het park voor vogelaars een waar paradijs. Naast de duizenden olifanten, buffels, gnoes, impala’s, kudu’s, zebra’s, struisvogels, leeuwen en luipaarden vind je in het park ook gigantische baobabs, mooie meren en grote moerasgebieden.

Informatie over Tarangire

Beste foto's & tips van Tarangire

'439744' door chantalouise '439744' door chantalouise

TanzaniaTarangire

TanzaniaTarangire

Giraffe op de weg!

chantalouise

We kwamen de hoek om met onze safari truck en daar stond ie dan- de mooiste giraffe die we gezien hadden. Hij bleef een poosje zo staan, en ging daarna netjes aan de kant en bekeek ons nieuwsgierig met grote kraalogen. Dat soort momenten vergeet je van je leven niet meer. Vanaf het moment dat ik geboren ben nemen mijn ouders me al mee op reis, maar weinig momenten zijn zo speciaal als deze was.

'441574' door Mirjan '441574' door Mirjan

TanzaniaTarangire

TanzaniaTarangire

Tarangire National...

Mirjan

In Tanzania heb je natuurlijk de bekende NP's zoals Ngorongoro en de Serengeti. Maar Tarangire National Park is zeker de moeite waard. Je ziet er diverse mooie baobab bomen en heel veel olifanten. Als je de tijd hebt zeker een bezoekje waard.

'461024' door deerik '461024' door deerik

TanzaniaTarangire

TanzaniaTarangire

Big Daddy

deerik

Deze grote jongen was duidelijk niet helemaal happy met onze aanwezigheid. Net als er hier blijkbaar een enkeling op de site niet blij is met mijn aanwezigheid, gezien de anonieme lage beoordelingen (zonder onderbouwing). Ik sta open voor kritiek, dus als je het met een foto technisch of qua compositie niet eens bent, ik hoor en leer graag!

Kaart van Tarangire en omgeving

Laatste Tarangire artikelen