West Mali

De hoofdstad van West Mali, Bamako, is gelegen in het westen van het land. Hoewel het niet de mooiste stad is, is het toch leuk om er een rondje te lopen. Andere bezienswaardigheden in West-Mali zijn Kayes en Dogonland, met hun typisch West Malinese gebouwen en een knusse sfeer.

Informatie over West Mali

Beste foto's & tips van West Mali

'338004' door papillonreizen '338004' door papillonreizen

MaliWest Mali

MaliWest Mali

Brown-eyed Girl

papillonreizen

Brown eyed girl come walk with me Brown eyed girl come talk with me I wanna do All the things in love man should do All the little things you want me to Brown eyed girl, brown eyed girl Brown eyed girl now do you know Brown eyed girl that I love you so My whole life through, ive been waiting for a girl like you Someone i can give sweet kisses to Brown eyed girl, brown eyed girl If you leave me i go crazy Cause i wanna be just where you are baby At night i pray we'll stay together until forever until forever baby (yeah) Brown eyed girl come walk with me Brown eyed girl come talk with me I wanna do All the things in love a man should do All the little things you want me to baby Brown eyed girl Tevin Campbell De mannen zullen waarschijnlijk nog een paar jaar moeten wachten, maar dat ze met zulke kijkers hoge ogen bij de jongens zal gaan scoren lijkt me duidelijk. Of ik alsjeblieft een foto van haar wilde maken, vroeg ze me, terwijl ze in alle rust door haakte.

'326093' door papillonreizen '326093' door papillonreizen

MaliWest Mali

MaliWest Mali

Lekker hangen

papillonreizen

Heerlijk onderuit gezakt hangt hij tegen de muur van het huis, zijn ogen gefixeerd op het stukje klei in zijn handen, zijn vingers, die trachten er iets moois van te maken. Hij is tenslotte de kleinzoon van een pottenbakster, die tot in de verre omgeving bekend staat om haar vakmanschap.

'323718' door papillonreizen '323718' door papillonreizen

MaliWest Mali

MaliWest Mali

Witte voetzolen!

papillonreizen

Een bezoekje aan de waterkant is altijd goed voor wat leuke foto's en bijzondere indrukken uit het dagelijks leven van de lokale bevolking. Zo ook hier aan de Niger nabij een dorpje, waar druk gewassen, afgewassen en gespeeld wordt. En uiteraard niet te vergeten het gebadder van de mensen zelf. Het wasbord en de kleurrijke (af)wasteil zijn heel typerend voor zo'n uitje naar het water. Waar ik me over blijf verbazen, zijn de immens blanke voetzolen van veel Afrikanen. Bij mij is het meestal andersom: blanke huid, zwarte voeten...

Laat kaart zien