Lake Malawi

Dit bekende zoetwatermeer in Lake Malawi is tevens de grens met Mozambique. Het kristalheldere water zit vol vis, hier leeft de bevolking van. Maar het meer met in het midden onbewoonde eilandjes is ook erg mooi om in te snorkelen. Het meer maakt deel uit van de lijst van het werelderfgoed van de UNESCO.

Informatie over Lake Malawi

Beste foto's & tips van Lake Malawi

'339487' door Jelle51 '339487' door Jelle51

MalawiLake Malawi

MalawiLake Malawi

Spelend kind in het..

Jelle51

Deze jongen was een waar acrobaat, hij bewoog zich sierlijk door de lucht. Hier een foto van te maken is moeilijk, de belichting goed ingesteld en deze spontane knaap werkte goed mee, vlak voor hij het water raakte kreeg ik nog een vette smile van hem. Een oudje, van Frank Sinatra Powder your face with sunshine Put on a great big smile Make up your eyes with laughter Folks will be laughing with you in a little while Whistle a tune of gladness Blue never was in style The future's brighter when hearts are lighter So smile smile smile Powder your face with sunshine Put on a great big smile Make up your eyes with laughter Folks will be laughing with you in a little while Whistle a tune of gladness Blue never was in style The future's brighter when hearts are lighter Future's brighter, hearts are lighter When you're wearing a great big smile

'496607' door Jelle51 '496607' door Jelle51

MalawiLake Malawi

MalawiLake Malawi

Aan het meer van...Ma

Jelle51

Het meer van Malawi was geweldig om te bezoeken.Overal hoor je de schreeuw van de visarend.Met een boot het meer op is een aanrader vooral als je naar het gebied gaat waar de mooiste zoetwatervissen rondzwemmen die bestaan, namelijk de Malawi cichliden. Maar ook het leven rond het meer is apart, het gehele leven speelt zich af op en rond het meer. Deze opname is zeer vroeg in de ochtend gemaakt, terwijl de vrouwen zich zelf en hun was verzorgen.

'450194' door Stijn1985 '450194' door Stijn1985

MalawiLake Malawi

MalawiLake Malawi

Gevaarlijke pose

Stijn1985

Tijdens onze namiddagwandeling kwamen we deze jongen tegen. Hij wilde graag op de foto, maar dan wel met zijn 'wapen' en met een gevaarlijke blik. Wij lieten hem zijn gang gaan, wat prachtige foto's opleverde.

Laat kaart zien

Laatste Lake Malawi artikelen