Oost Madagaskar beste reistijd

Het weer in Oost Oost Madagaskar

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Oost Oost Madagaskar te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Oost Oost Madagaskar? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Oost Oost Madagaskar

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Oost Oost Madagaskar
Reisadvies
Voor Oost Oost Madagaskar geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
29 maart Herdenkingsdag, 26 juni Onafhankelijkheidsdag, 30 december Dag van de Republiek

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Oost Madagaskar

Beste foto's & tips van Oost Madagaskar

'436017' door Jan10e '436017' door Jan10e

MadagaskarOost Madagaskar

MadagaskarOost Madagaskar

Knapperd

Jan10e

Heel bijzonder die ogen die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Voordeel is ook dat je veel knipogen krijgt. Ik kreeg er een paar. Ik vind hem ook een knapperd.

'95253' door Bowral '95253' door Bowral

MadagaskarOost Madagaskar

MadagaskarOost Madagaskar

Parsons

Bowral

De Parsons kameleon is de grootste in zijn soort. Inclusief staart kunnen ze 60 cm lang worden. De gids vond dit prachtige exemplaar in het regenwoud van het Mantadia NP bij Andisabe. Dit is een mannetje, te herkennen aan de 'hoorntjes' op zijn kop.

'546083' door hestermaasdam '546083' door hestermaasdam

MadagaskarOost Madagaskar

MadagaskarOost Madagaskar

Rode Vari

hestermaasdam

Bij Canal de Pangalanes is een privé reservaat; de Palmerie, waar we veel verschillende lemuren zien, maar ook bijzondere planten, hagedissen en vlinders. Op de foto de Rode Vari; is een halfaap uit de familie van maki's De vari is 53 centimeter lang en heeft een staart van zo'n 60 centimeter. Ze wegen ongeveer 3,5 tot 4 kg. Mannetjes zijn iets kleiner dan wijfjes. De rode vari leeft in de regenwouden langs de kust van Oost-Madagaskar.

Laat kaart zien