Artikelen & Blogs

Totaal: 2534 berichten
Reisnieuws
Waarom muggen juist jóú moeten hebben op reis

Heb je ooit wel eens de vele muggenbeten op je lichaam verklaard met: ‘Mijn bloed zal wel lekker zijn’? Nu is dat niet helemaal onjuist. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom muggen het op jou voorzien kunnen hebben.

0
Handige Tips
Snel en veilig bruin worden op vakantie doe je zo. 10 tips

Mooi zongebruind thuiskomen van vakantie is een grote wens van velen. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet verbrandt en het risico op huidkanker zo klein mogelijk houdt? Met deze 10 tips ga jij goed beschermd op pad, maar krijg je wel een gezond kl...

0
Bizar
Deze stad is 4x zo groot als Londen en staat volledig leeg …

Twintigbaanswegen, reusachtige winkelcentra, aangeharkte parken en kolossale paleizen. Alles aan deze Aziatische stad schreeuwt metropool. Het enige probleem: er wonen geen mensen.

0
Reisnieuws
Zijn de nieuwe Ryanair langeafstandsvluchten echt goedkoper?

Je hebt het misschien meegekregen: budget airline Ryanair gaat een samenwerking aan met Air Europa waardoor het óók goedkope langeafstandsvluchten gaat aanbieden. Maar zijn ze echt goedkoper …?

0
Handige Tips
Zo houd je muggen op afstand deze zomer. 7 tips

Bzzzzzz … Niets is vervelender dan een mug op je kamer of in je tent. Gelukkig zijn er een aantal simpele – en natuurlijke - manieren om de vervelende beestjes op afstand te houden. Geen zin in irritant gezoem en jeukende bulten? Lees dan mee.

0
Reisnieuws
Binnenkort géén tv meer in het vliegtuig. Dit is waarom

Slecht nieuws voor reizigers die reikhalzend uitkijken naar het filmaanbod tijdens een lange vlucht. De tv-schermpjes in vliegtuigen gaan verdwijnen. Dit is waarom.

0
Video
Aeromexico-passagiers krijgen schrik van leven

Ben je net bijgekomen van het opstijgen en rustig aan het genieten van de vlucht, komt er ineens iets uit het bagagerek gekropen ... Het overkwam de passagiers aan boord van een Aeromexico-vlucht.

0
Reisnieuws
Zo betaal je nooit teveel aan Franse tolpoortjes

Wist je dat je misschien wel stelselmatig teveel geld betaalt bij de Franse tolpoortjes? Bij de zogenaamde ‘péages’ bestaat namelijk de kans dat je automatisch in een te hoge gewichtsklasse wordt ingedeeld. Lees hier hoe je kan zorgen dat dat...

0
Handige Tips
Met deze 5 tips vermijd je de rijen op het vliegveld

Het lijkt bijna normaal te zijn geworden om uren vóór vertrek in de rij te staan op het vliegveld. Maar juist in dit digitale tijdperk moet dat anders kunnen. Wij geven je vijf tips om de rijen op het vliegveld te ontlopen.

0
Reisnieuws
7 dingen waar cabinepersoneel op let als je boardt

Je stapt aan boord van het vliegtuig, het cabinepersoneel wacht je op en heet je vriendelijk welkom. Je zult vast weinig zoeken achter dit tafereel. Maar wat nu als wij je vertellen dat er méér achter deze welkomstceremonie schuilt dan je vermoe...

0