Nieuw Nickerie beste reistijd

Het weer in Nieuw-Nickerie

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Nieuw-Nickerie te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Nieuw-Nickerie? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Nieuw-Nickerie

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Nieuw-Nickerie:
Reisadvies
Voor Nieuw-Nickerie geldt een positief reisadvies, maar wees waakzaam.

Feestdagen
1 juli Keki-Koti (afschaffing slavernij), 25 november Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Nieuw Nickerie

Beste foto's & tips van Nieuw Nickerie

'75949' door GrietBuis '75949' door GrietBuis

SurinameNieuw Nickerie

SurinameNieuw Nickerie

Markthal.

GrietBuis

Nieuw-Nickerie (spreek uit niekeerie) is de tweede stad van Suriname en de hoofdplaats van het district Nickerie, gelegen op de linkeroever van de rivier de Nickerie. Van hieruit vindt veel handel plaats o.a. met buurland Brits Guyana. De markthal is een kleurrijk en sfeervol middelpunt in de stad.

'274491' door jeannette '274491' door jeannette

SurinameNieuw Nickerie

SurinameNieuw Nickerie

Langs de zeedijk

jeannette

Als je in Nieuw Nickerie verblijft is het heel leuk om een fiets tochtje te maken langs de zeedijk waar je dan als je de dijk op klimt dit uitzicht hebt bij laag water. (zie ook mijn tip)

'279315' door jeannette '279315' door jeannette

SurinameNieuw Nickerie

SurinameNieuw Nickerie

Marktplaat

jeannette

Op de gezellige markt in Nieuw Nickerie kun je van alles kopen van niervlerken tot aan allerlei exotische vruchten maar ook de aloude gezonde tomaat

Laat kaart zien