Commewijne beste reistijd

Het weer in Commewijne

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Commewijne te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Commewijne? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Commewijne

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Commewijne:
Reisadvies
Voor Commewijne geldt een positief reisadvies, maar wees waakzaam.

Feestdagen
1 juli Keki-Koti (afschaffing slavernij), 25 november Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Commewijne

Beste foto's & tips van Commewijne

'182693' door Suriname '182693' door Suriname

SurinameCommewijne

SurinameCommewijne

Swipi slang in...Comm

Suriname

Swipi slang in Commewijne

'266376' door Bowral '266376' door Bowral

SurinameCommewijne

SurinameCommewijne

Braamspunt

Bowral

Braamspunt is een stuk strand ten noorden van Paramaribo, daar waar de Surinamerivier en de Commewijnerivier samenvloeien en de monding van de Atlantische Oceaan vormen. Hoewel je er bij hoog water goed schijnt te kunnen zwemmen, heeft het strand een troosteloze aanblik. Er staan enkele vervallen golfplaten hutjes. In sommige daarvan wonen Javaanse vissers. De omgeving ervan is sterk vervuild door afval en kadavers van vissen. Er lopen ontzettend veel zwerfhonden rond. In de afgelopen jaren is het strand steeds smaller geworden en naar verwachting zal er binnen afzienbare tijd helemaal geen Braamspunt meer zijn ...

'137890' door Inge '137890' door Inge

SurinameCommewijne

SurinameCommewijne

Tapawatra watervallen

Inge

Tapawatra watervallen

Laat kaart zien