Zuid Paraguay

De Jezuïetenmissie "Jesús de Tavarangue" bevindt zich in het Itapúa departement in het zuiden van het land en wordt beschouwd als een van de meest indrukwekkende creaties van het religieuze werk van de Jezuïeten. Deze missies zijn getuigenis van de historische rijkdom van het land.

Informatie over Zuid Paraguay

Beste foto's & tips van Zuid Paraguay

'510251' door Obiwan '510251' door Obiwan

ParaguayZuid Paraguay

ParaguayZuid Paraguay

Jesús de Tavarangue

Obiwan

De Jezuïetenmissie "Jesús de Tavarangue" bevindt zich in het Itapúa departement en wordt beschouwd als een van de meest indrukwekkende creaties van het religieuze werk van de Jezuïeten. Deze missies zijn getuigenis van de historische rijkdom van het land. De hier afgebeelde kerk zat midden in het bouwproces op het moment dat de Jezuïeten werden verdreven van de Río de la Plata provincie en is nooit volledig afgebouwd. De missie werd uitgeroepen tot UNESCO World Heritage Site in 1993.

'395056' door jackhermsen '395056' door jackhermsen

ParaguayZuid Paraguay

ParaguayZuid Paraguay

Lego boot

jackhermsen

Op de grens van Paraguay en Argentinie zagen we deze bijzondere boot. Net alsof hij gemaakt was van Lego blokjes door de aparte kleuren. De naam van de rivier is de Rio Paraña die dus behoorlijk breed is.

'505908' door Fransvdg '505908' door Fransvdg

ParaguayZuid Paraguay

ParaguayZuid Paraguay

Buiten de stad

Fransvdg

Op deze foto zie je een dorpje in de buurt van de stad Encarnación, in het zuiden van Paraguay. Ik durf hierbij het woord eenvoudig wel te gebruiken: simpele houten huizen en de paden waren er nauwelijks verhard. De regering had al wel voor elektriciteit gezorgd. Op de paal zijn de kleuren van de Paraguayaanse vlag geschilderd. Dit is een gescande dia uit 2004.

Laat kaart zien