Zuid Guyana

Wie denkt dat je de savanne alleen in Afrika vindt heeft het mis. Ook in het Zuid-Amerikaanse land Zuid Guyana kun je een safari maken in de Rupununi Savanna. Van rivierotters tot kaaimannen, je kunt ze allemaal tegenkomen. Ook het Amazoneregenwoud bevindt zich in het zuiden van Zuid Guyana.  

Informatie over Zuid Guyana

Beste foto's & tips van Zuid Guyana

'445503' door JerryA-Kum '445503' door JerryA-Kum

GuyanaZuid Guyana

GuyanaZuid Guyana

De regenboog

JerryA-Kum

Vakantie in het Iwokramaregenwoud (Zuid-Guyana) betekent volop genieten van de natuur. Zo een regenboog heb ik niet eerder gezien en was zonder meer de moeite van het vastleggen waard. © Jerry R. A-Kum.

'445504' door JerryA-Kum '445504' door JerryA-Kum

GuyanaZuid Guyana

GuyanaZuid Guyana

Ontbijt, lekker!

JerryA-Kum

Reizen van de Guyanese hoofdstad naar het zuiden tot aan de grens met Brazilië, is een nogal enerverende tocht. Bij Kurupukari dien je de Essequiborivier met een veerboot over te steken. En als dat vroeg in de morgen plaatsvindt, wordt het ontbijt per motorboot aangeleverd door een lokale restauranthouder. Op deze foto maken Guyanezen en Brazilianen op de veerboot (midden op de rivier) gretig gebruik van de service. © Jerry R. A-Kum.

'445502' door JerryA-Kum '445502' door JerryA-Kum

GuyanaZuid Guyana

GuyanaZuid Guyana

Natuurlijk Guyana

JerryA-Kum

Hier krijg je geen genoeg van: het varen op de Essequiborivier in het Iwokramaregenwoud (Zuid-Guyana). Ongerept regenwoud dat vol verrassingen zit en bewoond wordt door inheemsen. ©Jerry R. A-Kum.

Laat kaart zien