Santa Marta

Na een dag wandelen door de Santa Martaanse jungle is wat afkoeling geen overbodige luxe. Santa Marta heeft een prachtig zandstrand, met een houten hutje op een rots. Het is hier prima toeven. Santa Marta ligt in het noorden van het land aan de Caribische Zee.

Informatie over Santa Marta

Beste foto's & tips van Santa Marta

'197590' door thewanderer '197590' door thewanderer

ColombiaSanta Marta

ColombiaSanta Marta

Ciudad Perdida,...och

thewanderer

'La Ciudad Perdida', de verloren stad dichtbij Santa Marta, Colombia. Een wandeltocht van 6 dagen (heen en terug) in het Tayrona NP in de Jungle van de Sierra Nevada de Santa Marta. Militaire patrouilles, geweldige uitzichten, banjeren door rivieren, inheemse indianen, cocaine demo, en uiteindelijk 1200 treden omhoog naar de verloren stad. Deze foto, bij het wakker worden, uit je hangmat stappen en getrakteerd worden op dit beeld.

'212106' door droomreis '212106' door droomreis

ColombiaSanta Marta

ColombiaSanta Marta

Kogi-indiaan

droomreis

Ciudad Perdida gelegen in de Sierra Nevada de Santa Marta, is gebouwd door de Tayrona-indianen. De indiaanse huizen werden gebouwd van hout of vegetarische vezels en vastgezet met palmbladeren. Deze traditie wordt ook vandaag de dag nog gevolgd door de afstammelingen van deze indianen, de Kogi-indianen. Zij hebben regelmatig geprotesteerd tegen de toeristen die Ciudad Perdida bezoeken, want zij beschouwen deze stad namelijk als hun heilige stad. Dit meisje vond het echter prima en wilde zelfs graag op de foto. (scan)

'306390' door Juutje20 '306390' door Juutje20

ColombiaSanta Marta

ColombiaSanta Marta

Zonsondergang Taganga

Juutje20

Onder het genot van een heerlijk koud biertje hadden we dit prachtige uitzicht in de baai van Taganga. Jammer dat een zonsondergang altijd zo snel voorbij gaat.

Laat kaart zien

Laatste Santa Marta artikelen

Nieuw vakantieparadijs: Colombia

Het bloederige imago van Colombia vertelt slechts een deel van het verhaal. Hele regio’s van het Zuid-Amerikaanse land zijn veilig en een onontdekte parel voor avontuurlijke reizigers. Wij vertellen je waar je wél moet zijn.

Het bloederige imago van Colombia vertelt slechts een deel van het verhaal. Hele regio’s van het Zuid-Amerikaanse land zijn veilig en een onontdekte p...