San Agustin

De indiaanse cultuur San Agustin is een van de bekendste precolumbiaanse beschavingen die zich in het gebied van het huidige San Agustin ontwikkelden. Toch is er weinig bekend over de San Agustin-indianen omdat de cultuur al was verdwenen voor de Spaanse verovering. Er is een archeologisch park over met monumenten van San Agustin in Timaná en Neiva in het zuidwesten van San Agustin. Hier vind je indrukwekkende, mensachtige standbeelden en graftempels.

Informatie over San Agustin

Beste foto's & tips van San Agustin

'501419' door hardom '501419' door hardom

ColombiaSan Agustin

ColombiaSan Agustin

Mirador Sagrado...Cor

hardom

De indiaanse cultuur San Augustín is één van de bekendste oude beschavingen in Colombia. Omdat deze al verdwenen was voor de komst van de Spanjaarden is er weinig met zekerheid over deze stammen bekend. De cultuur is genoemd naar het plaatsje San Augustín. Rond deze plaats zijn vele archeologische opgravingen gedaan. Die liggen verspreidt en verstopt in een prachtig landschap. De foto geeft een overzicht van dat landschap. De rivier die je ziet is de Rio Magdalena, de langste van het land. De foto is genomen vanaf de Mirador Sagrado Corazon.

'503437' door hardom '503437' door hardom

ColombiaSan Agustin

ColombiaSan Agustin

Rio Magdalena

hardom

De Rio Magdalena is de belangrijkste en langste rivier van Colombia. De rivier ontspringt in de provincie Huila in het zuiden om circa 1540 km noordelijker in de Caribische zee te stromen. De foto is genomen bij San Augustín, c.a 60 km vanaf de bron. De San Augustín indianen hebben zich vermoedelijk hier ca vijf duizend jaar geleden gevestigd door de aanwezigheid van deze rivier.

'511379' door hardom '511379' door hardom

ColombiaSan Agustin

ColombiaSan Agustin

Mirador Sagrado...Cor

hardom

Rond San Augustín vindt je de belangrijkste pre-Columbiaanse opgravingen van Colombia. Het gaat om graven en gebruiksvoorwerpen van de San Augustín indianen. Over deze indianencultuur is weinig bekend, omdat ze reeds waren verdwenen toen de Spanjaarden het gebied veroverden. De opgravingen liggen verspreid over een groot gebied in de dalen en bergen rond de Rio Magdalena. Deze rivier is de langste van het land en je ziet hem op de foto. De foto is genomen vanaf de Mirador Sagrada Corazon.

Laat kaart zien