Puerto Montt

Puerto Montt is een belangrijke havenstad in Puerto Montt, gelegen ter hoogte van het Argentijnse Bariloche. Vanuit hier vertrekken vele boten naar andere delen van het land. Maar ook Puerto Montt zelf is een aanrader. Bezoek hier bijvoorbeeld de kathedraal en het regionale museum.

Informatie over Puerto Montt

Beste foto's & tips van Puerto Montt

'146636' door sidonius '146636' door sidonius

ChiliPuerto Montt

ChiliPuerto Montt

De Osorno

sidonius

De indrukwekkende vulkaan Osorno domineert de hele omgeving van Puerto Varas, vlak bij Puerto Montt in het Chileense merengebied. Vaak is de top gehuld in nevelen, maar wij hadden geluk: hier is hij helder te zien. De Osorno is al 150 jaar niet meer actief geweest, en toch zie je af en toe een bescheiden rookwolkje uit de 'schoorsteen' komen.

'554208' door LAdriaenssens '554208' door LAdriaenssens

ChiliPuerto Montt

ChiliPuerto Montt

Zwevende vulkaan

LAdriaenssens

helaas slecht weer gehad in het merengebied van Patagonie, maar toen we in Puerto Varas waren klaarde het toch een klein beetje op, al was het ook wel beetje mistig.....net die dag was er een zeilwedstrijd van de scholieren, wat een leuke foto opleverde met de vulkaan in in de wolken

'360685' door treglem '360685' door treglem

ChiliPuerto Montt

ChiliPuerto Montt

Muurschildering Horen

treglem

Tijdens een wandeling in Puerto Montt zagen we deze indrukwekkende muurschildering. Nog steeds actueel en niet alleen in Chili. Tijdens het Pinochet, wiens regering bekend stond om zijn repressieve karakter en haar neoliberale economische beleid, zullen veel mensen de mond gesnoerd zijn en was het soms beter om te horen, te zien en te zwijgen. Gelukkig door de media kan het horen, zien en zwijgen doorbroken worden en kan er tegen dit soort dictatoriale machten opgetreden worden of sancties worden ondernomen.

Laat kaart zien

Laatste Puerto Montt artikelen

Video: Een vulkanische aswolk met prachtige bliksem

Moeder natuur. Ze kan prachtig zijn, maar ook angstaanjagend. In heel zeldzame gevallen zelfs allebei tegelijk! In Patagonië werden twee van de meest angstaanjagende natuurverschijnselen tegelijkertijd vastgelegd op video. Dit moet je echt gezien hebben!

Moeder natuur. Ze kan prachtig zijn, maar ook angstaanjagend. In heel zeldzame gevallen zelfs allebei tegelijk! In Patagonië werden twee van de meest...