Midden Chili

Precies in het midden van het land ligt de Chillense hoofdstad Santiago. Evenals de populaire badplaats Valparaíso, dat op dezelfde hoogte ligt. Ook de bergtoppen van de Andes en de Osorno vulkaan maken deel uit van Centraal-Chili. Het bruisende hart van Midden Chili wordt gevormd door de 600 km lange Centrale Vallei, het dichtst bevolkte deel van het land.

Informatie over Midden Chili

Beste foto's & tips van Midden Chili

'453055' door mschutgens '453055' door mschutgens

ChiliMidden Chili

ChiliMidden Chili

De woestijn op 4500m.

mschutgens

Het schitterende landschap in de Woestijnen van Chili boven 4000m. Een plek waar geen mens komt. Een land van leegte, kleur en lagunes. Ongelofelijk mooi! En de stilte, onvoorstelbaar.

'304308' door petra0212 '304308' door petra0212

ChiliMidden Chili

ChiliMidden Chili

Lachen gieren brullen

petra0212

Midden Chili op de hoogte van Linares ligt een piepkleine pueblo, Rari. Hier vond een dorpsfeest plaats.Het tarwe werd gedorst en dit gaat gepaard met muziek, het dansen van de Queco, de nationale dans van Chili en met drank en plezier. Ik kwam met deze vrouw aan de praat en wilde van haar een foto maken waarop ze uitbarstte van het lachen. Op de eertse foto( die ik nog niet plaats) was ze aan het twijfelen of ze haar mond met het lachen voor de foto wel wilde openen, maar dat duurde niet lang. Geweldig vriendlijke mensen de Chilenen.En heel erg gastvrij . Het woord "estranjero", vreemdeling,"bestaat"niet voor hen.

'517186' door wisseschout '517186' door wisseschout

ChiliMidden Chili

ChiliMidden Chili

N.P Huerquehue

wisseschout

Het N.P Huerquehue bezochten we met openbaar vervoer vanaf Pucon. Een prachtig wandelgebied aan de voet van de Andes. We verbleven bij Irma Martinez die een guesthouse heeft in haar boerderij. Ze is een originele Mapuche. Onze kamer keek uit op de besneeuwde toppen van de Vallerica vulkaan. Ze heeft ons ook verteld welke bus [ die bij de boerderij stopt ] we naar het park moesten nemen. Adres. Casa de campo. Kila Leufu.

Laat kaart zien