Zuidoost Brazilie

De regio Zuidoost-Brazilië bestaat uit vier staten: Espírito Santo, Minas Gerais, Rio de Janeiro en São Paulo. De belangrijkste steden in dit gebied zijn Rio de Janeiro, São Paulo en Belo Horizonte. Zuidoost-Brazilië is de dichtstbevolkte regio van het land en telt ook de meeste universiteiten, luchthavens, havens, wegen, ziekenhuizen, scholen en huizen van heel Zuidoost Brazilie.

Informatie over Zuidoost Brazilie

Beste foto's & tips van Zuidoost Brazilie

'250643' door albrecht '250643' door albrecht

BraziliëZuidoost Brazilie

BraziliëZuidoost Brazilie

Free as a bird

albrecht

Fernando de Noronha, heeft als nationaal park van Brazilië ontzettend veel vogelsoorten echt een lust voor het oog. Ze vastleggen in vlucht is eigenlijk niet te doen maar heb wel wat pogingen ondernomen maar moest soms toch snel handelen en rennen om niet in de golven terecht te komen. Het water was er bijna doorzichtig als kraanwater met in de diepere gebieden prachtige tinten blauw. Waarschijnlijk is de vogel familie van de fregatvogels die zie je daar in vele soorten.

'499543' door deerik '499543' door deerik

BraziliëZuidoost Brazilie

BraziliëZuidoost Brazilie

Geen zin

deerik

Deze roodborst toekan had er deze dag geen zin in. Waarschijnlijk door het natte weer, bleef hij rustig zitten. Deze toekan heeft een groene snavel, een rode oogvlek, borst en een rode snuit.

'499058' door deerik '499058' door deerik

BraziliëZuidoost Brazilie

BraziliëZuidoost Brazilie

Gov. Celso Ramos

deerik

Als afsluiting van onze rondreis door Peru en Brazilië verbleven we een paar dagen op het Ponta dos Ganchos Resort. Zonder meer een van de meest fijne plekjes ooit. We kregen er een upgrade naar een bizar luxe bungalow met privé pool, en een slaapkamer incl. jacuzzi met zeezicht. Deze foto is genomen van het 'ontbijt terras'. Je ziet een deel van het vissersdorpje Gov. Celso Ramos, mooi idyllisch gelegen aan mooie baai, omsloten door wat heuvels.

Laat kaart zien