Valdés-schiereiland beste reistijd

Het weer op Valdés-schiereiland

Het is handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Valdés-schiereiland te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is op Valdés-schiereiland? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden en vermijd je de regentijd.

 

Beste reistijd voor Valdés-schiereiland

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag op Valdés-schiereiland:

 

 

Reisadvies
Voor Valdés-schiereiland geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
25 mei Revolución de Mayo, 10 juni Día de las Malvinas, 20 juni Día de la Bandera, 9 juli Día de la Independencia, 17 augustus Día de San Martín, 12 oktober Día de la Raza.

 

 Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Valdés-schiereiland

Beste foto's & tips van Valdés-schiereiland

'461053' door dream '461053' door dream

ArgentiniëValdés-schiereiland

ArgentiniëValdés-schiereiland

Free Willy

dream

Bij Punta Norte op het Valdés-schiereiland kan je de orka's het strand op zien schieten om de manenrob pupjes van het strand te roven. Afgelopen maart verstoorde een dolfijn het ritueel en werd zelf de dupe van een grote orka klopjacht. De groep orka's ging helemaal los vlakbij de boot in Golfo Nuevo en ik kreeg de kans om letterlijke deze Free Willy foto te maken.

'334071' door engeland '334071' door engeland

ArgentiniëValdés-schiereiland

ArgentiniëValdés-schiereiland

Pinguins in Argentini

engeland

Op Peninsula Valdes huist een grote kolonie pinguins. De beestjes zijn erg goed te zien (er staat een klein hekje, maar daar komen de beesten zelf erg dicht bij). Het is erg grappig ze bezig te zien.

'340928' door Buddy1966 '340928' door Buddy1966

ArgentiniëValdés-schiereiland

ArgentiniëValdés-schiereiland

Zuidkaper

Buddy1966

Zuidkaper net onder kust gespot vanuit een enorme rubberboot. De groep voor ons had de pech niets te zien en bij ons heeft moeders een half uur uit te water gesprongen, veel foto's mislukken maar gelukkig zit er ook een scherpe bij.

Laat kaart zien

Laatste Valdés-schiereiland artikelen

Door: Lili Ujvari
Video: duiker komt heel dichtbij walvis met kalf

Tijdens een recente reis langs de oostkust van Zuid-Amerika, lukte het National Geographic fotograaf Justin Hofman unieke onderwaterbeelden te maken. Verbazingwekkend hoe dichtbij de fotograaf bij een walvis en haar pasgeboren kalf kon komen!

Tijdens een recente reis langs de oostkust van Zuid-Amerika, lukte het National Geographic fotograaf Justin Hofman unieke onderwaterbeelden te maken....