Tierra del Fuego beste reistijd

Het weer op Tierra de Fuego

Het is handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Tierra de Fugo te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is op Tierra de Fugo? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden en vermijd je de regentijd.

 

Beste reistijd voor Tierra de Fugo

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 
 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Tierra de Fugo:

 

Reisadvies

 

Voor Tierra de Fugo geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
25 mei Revolución de Mayo, 10 juni Día de las Malvinas, 20 juni Día de la Bandera, 9 juli Día de la Independencia, 17 augustus Día de San Martín, 12 oktober Día de la Raza.

 Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Tierra del Fuego

Beste foto's & tips van Tierra del Fuego

'512359' door Obiwan '512359' door Obiwan

ArgentiniëTierra del Fuego

ArgentiniëTierra del Fuego

Toetje

Obiwan

Terwijl we Beagle Canal weer invaren richting Ushuaia en de belevenissen van Antarctica nog aan het bezinken zijn opeens de kreet: "DOLFIJNEN". Camera heb ik aan boord continue bij mij. Je weet maar nooit tenslotte. Vanuit een rare hoek over de verschansing op een bewegend schip razendsnel springende dolfijnen fotograferen. Best lastig. Maar wat een heerlijk toetje aan het einde van de reis.

Laat kaart zien