image
Vellah

6 redenen waarom vliegen met Emirates een feestje is

Een reis of vakantie gaat niet alleen om de eindbestemming, maar ook om de reis ernaartoe. Zeker als je een lange afstand moet afleggen, wil je dat je ervaring zo comfortabel mogelijk is. De keuze voor de luchtvaartmaatschappij kan hierbij doorslaggevend zijn. We geven je niet één, niet twee, maar wel zes redenen waarom vliegen met Emirates een feestje is!

1. Economy class voelt als een upgrade


Economy Class-passagiers vliegen met Emirates comfortabel naar de meest bijzondere bestemmingen, dankzij de duizenden kanalen in het bekroonde inflight entertainmentsysteem ICE, wifi aan boord, regionale gerechten en een wereldwijd netwerk. 


2. Internationale bemanning

Internationale bemanning van Emirates. Foto: EmiratesEmirates kent een internationale bemanning. Foto: Emirates

De bemanning van Emirates bestaat uit een kosmopolitische mix van jonge professionals van meer dan 130 nationaliteiten, die meer dan zeventig talen spreken en hun diverse en kleurrijke achtergrond met zich meebrengen. Zo vind je op vluchten vanaf Amsterdam ook altijd iemand aan boord die Nederlands spreekt.


3. Superieur comfort

Geniet van duurzame amenity kits tijdens je Emirates-vlucht. Foto: EmiratesGeniet van duurzame amenity kits tijdens je Emirates-vlucht. Foto: Emirates

Naast de privésuites en flat-bed-stoelen in First en Business Class, geniet je in Economy Class ook van ruime stoelen met geweldige entertainmentopties op een HD tv-scherm. Er zijn 6.500 kanalen waar je de nieuwste films kunt zien, maar ook live sportwedstrijden kunt volgen. Ook biedt Emirates alle Economy Class-passagiers duurzame amenity kits aan op langeafstandsvluchten. En met de ruime bagagevrijstelling van de airline kun je souvenirs comfortabel mee naar huis nemen.


4. Bekroonde gerechten

Emirates serveert maaltijden met meerdere gangen. Foto: EmiratesGeniet tijdens je vlucht van meerdere gangen. Foto: Emirates

Aan boord geniet je van regionaal geïnspireerde gerechten; een voorproefje voor je vakantie, dus. Emirates serveert maaltijden met meerdere gangen, die je van tevoren al kunt vinden in je boeking. Geen fan van de opties of heb je speciale dieetwensen? Vraag dan een speciale maaltijd aan. Aan boord combineer je de maaltijd met een selectie gratis frisdranken, sapjes, wijn, bier en sterkedrank.


5.  Moderne vloot

Emirates-vloot. Foto: EmiratesDe Emirates-vloot bestaat uitsluitend uit A380's en Boeing 777's. Foto: Emirates

Emirates opereert een van de jongste vloten ter wereld, die volledig bestaat uit Emirates A380’s en Boeing 777’s. Het iconische dubbeldekker Emirates A380-toestel bestaat uit First en Business Class op het bovendek en Economy Class op het benedendek. Op het bovendek vind je ook de populaire Onboard Lounge en First Class Shower Spa. De Boeing 777-300ER is het grootste tweemotorige vliegtuig ter wereld.


6. Wereldwijd netwerk

Vlieg met Emirates naar Dubai. Foto: Getty ImagesVlieg met Emirates onder andere naar home base Dubai. Foto: Getty Images

Met Emirates vlieg je naar maar liefst 140 bestemmingen op zes continenten. Zeker in deze koudere maanden is een zonvakantie een goed idee. Zo biedt Emirates momenteel 21 vluchten per week tussen Amsterdam en Dubai, met zijn stranden, woestijnsafari’s en waterparken. Of reis door naar bucketlistbestemmingen als Mauritius, Thailand, Indonesië en de Malediven.

Geïnspireerd geraakt? Boek je vlucht op Emirates.com.

Volg Columbus Travel op FacebookInstagram en/of YouTube en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.