image
Getty Images

Fotowedstrijd juni: deel jouw avontuurlijke activiteit(en) en win een Experiencegift t.w.v. €250!

Met Columbus Travel maak je elke maand kans op fantastische prijzen. In juni zijn we op zoek naar foto's van de avontuurlijkste activiteiten wereldwijd. De mooiste inzending wordt beloond met een activiteitenbon van Experiencegift t.w.v. €250 én publicatie in Columbus Travel!

Voor sommige bijzondere reiservaringen moet je net een stukje verder gaan, uit je comfort zone stappen en meer van jezelf eisen. In sommige gevallen fysiek, in alle gevallen mentaal. Wij zijn deze maand dan ook op zoek naar de avontuurlijkste activiteiten wereldwijd: van een grottentocht door Mammoth Cave in de Verenigde Staten of een pittige hike door de Dolomieten tot een roadtrip over El Camino de la Muerte in Bolivia of een bezoek aan de Tana Toraja's op Sulawesi. Deel maximaal drie foto's van jouw favoriete avontuurlijke activiteiten. Vermeld duidelijk wáár de foto gemaakt is en waarom andere reizigers in je voetsporen zouden moeten treden. 

We belonen de winnende foto met een activiteitenbon van Experiencegift t.w.v. €250, waarmee je nog meer avontuurlijke activiteiten kunt ondernemen! Vier runners-up ontvangen het Columbus Travel-boek 50 Mooiste Avontuurlijke Reizen. Door mee te doen maak je bovendien kans op publicatie in Columbus Travel-editie 132, die geheel in het teken staat van de mooiste avontuurlijke reizen. 


Maandfotowedstrijd 'Avontuurlijke activiteiten'
 

Benieuwd naar de inzendingen en winnaars van de maandfotowedstrijd Architectuur van mei? Bekijk ze allemaal hier!

Volg Columbus Travel op FacebookInstagramSpotify en/of YouTube en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.