image
iStock

Fotowedstrijd #verwegdichtbij: dit zijn de winnende foto's!

Je hoeft niet altijd ver weg te gaan om je aan de andere kant van de wereld te wanen. Deel jouw foto en tip van een plek binnen Europa waar je het idee hebt aan de andere kant van de wereld te zijn, was de opdracht waarmee je een geweldige reis voor twee personen naar Kroatië en Slovenië kon winnen, aangeboden door reisorganisatie Riksja Travel. Plus: elke deelnemer kreeg een smartphonefotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. € 69,95 cadeau.

Deze wedstrijd is gesloten

fotowedstrijd ver weg dichtbij | win een reis naar Kroatië

Ruige steppes, fladderende flamingo's en exotische zandstranden: je hoeft er helemaal niet voor naar de andere kant van de wereld te reizen. Zowel in Nederland als in de rest van Europa vind je tal van plekken die on-Europees aandoen. Zo zou je je in de Thaya-vallei, op de grens tussen Tsjechië en Oostenrijk, met een beetje verbeelding zo kunnen wanen bij de Blyde River Canyon in Zuid-Afrika. En de Stabrechtse Heide in ons eigen land lijkt verrassend veel op een Afrikaanse savanne! We zijn op zoek naar de mooiste foto's die laten zien dat je je ook in Europa op een totaal ander continent kunt wanen. Van walvissen in IJsland tot bountyeilandjes in Griekenland: we willen het zien! Deel jouw mooiste foto van een Europese bestemming, vertel ons waar deze gemaakt is en vooral ook aan welke ver oord het je doet denken.

Wat kun je winnen?

  • Hoofdprijs: volledig verzorgde 16-daagse reis naar Kroatië & Slovenië t.w.v. €1800, verzorgd door Riksja Travel
    Reis ruim twee weken door het prachtige Kroatië en Slovenië waarbij je met je eigen auto volledige vrijheid ervaart, terwijl activiteiten en knusse slaapplekken al voor je geregeld zijn en je volledig ontzorgd wordt. Fiets rond het meer van Bled, verken de Plitvice-meren, volg een kookcursus en schuif aan bij locals, koel af bij de watervallen van Krka of Sibenik en bezoek een wijnproeverij in Istrië. 
  • 5 x jaarabonnement op Columbus Travel Columbus Travel is hét magazine voor de gepassioneerde reiziger. Met schitterende fotografie, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie schrijft Columbus over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld!
  • 10 x digitaal jaarabonnement op Zoom.nl Magazine Zoom.nl is hét magazine over fotografie. Met Zoom.nl ontwikkel je jezelf als fotograaf. Met het digitale jaarabonnement ontvang je 10 x Zoom.nl Magazine in je mailbox. Je leest de artikelen dan eenvoudig op je pc, tablet en smartphone, waar en wanneer het je uitkomt!

Update 7 maart: dit zijn de prijswinnaars!

Tijdens de Online Reisbeurs van Riksja Travel op 7 maart  werden de prijswinnaars van de fotowedstrijd #verwegdichtbij bekendgemaakt. De jury was erg onder de indruk van de ruim 1.500 inzendingen, maar deze 16 foto's wisten ons het meest te bekoren met hun compositie, kleurgebruik, licht en heerlijke 'ver weg dichtbij' gevoel! De hoofdprijs, een volledig verzorgde 16-daagse reis naar Kroatië en Slovenië, gaat naar Madzia Knust Graichen en haar foto van de Oeschinensee in Zwitserland, waar ze zich tussen het helderblauwe water en de besneeuwde bergtoppen weer helemaal terug in Peru waande. Van harte gefeliciteerd, iedereen! 

 

 


Bekijk hier alle inzendingen: