image
REDACTIE

Columbus Travel podcast: Guatemala

Onze reisschrijvers en- fotografen trekken de hele wereld over voor reportages over droombestemmingen die nog niet door het grote publiek zijn ontdekt. Columbus-fotograaf Tim Bilman en -schrijver Tom Aussems beleven in Guatemala een jongensboekavontuur. Je leest het avontuur niet alleen in de nieuwste editie van Columbus Travel, maar je kunt er nu ook naar luister via deze podcast. 


Snel de bewoonde wereld uit (Foto: Tim Bilman) 

Tijdens onze zoektocht naar de overblijfselen van de Mayacultuut laten we het hedendaagse Guatemala ver achter ons en betreden we een mysterieuze nieuwe wereld. Een wereld waarin het leven zich nog ontvouwt zoals het duizenden jaren geleden was. Met als heilige graag een expeditie naar de bakermat van de beschaving: Mayametropool El Mirador. 

Trek met ons mee op een echt Indiana Jones-avontuur in de jungle van Guatemala, op zoek naar Mayatempels die nog niet door de massa zijn ontdekt. Luister hier naar de audioreportage ingesproken door Columbus-schrijver Tom Aussems. 

Columbus Travel-editie 82

Deze reportage staat in de nieuwste editie van Columbus Travel. In Columbus Travel-editie 82 verklaren wij onze eeuwige liefde aan de Spaanstalige wereld, met maar liefst 50 tips voor je volgende reis naar Spanje en Latijns-Amerika. Ga bijvoorbeeld met ons mee op een roadtrip door Castilië en Léon, een van de minst bekende delen van Spanje. Of laat je inspireren door Paraguay, een bijzonder land in het hart van Zuid-Amerika, en ontdek de beste eet- en drinkadresjes van Bilbao.

Ook maken we een avontuurlijke reis in eigen land en ontdekken we het nieuwste stukje Nederland: de Marker Wadden. Ga je daarna met ons mee pootjebaden in Mexico? Of maak je liever kennis met de Verdwaalde Jongens in Kirgizië? Grijp je kansen en geniet met volle teugen!

Onze nieuwste editie kun je hieronder alvast inkijken en kopen doe je hier